Tabii bu tarz bir oyunda sahne alacak oyuncuların gerçekten çok yetenekli insanlardan oluşuyor olması gerekir. Mahşeri Cümbüş izlediğinizde görüyorsunuz ki o anda belirlenen bir kellime ya da konu üzerine bu oyuncular hemen gayet de güzel bir senaryo oluşturarak oynamaya başlıyorlar. Doğaçlama olarak yapılan bu oyunu hayretlerle seyretmek işten değil.

 

Duygusal Diziler Ciddi Sayıda İzleyici Sahibi

Televizyon kanallarında izlenen diziler gerçekten büyük hayran kitleleri oluşturabilmekte. Ülkemizde yayınlanan diziler zaten süreleri ile birer sinema filmine bile yaklaşmaktadır. Reklamlar ile birlikte saatler süren dizilere sahibiz. Aksiyondan komediye, sitcomdan duygusal yapımlara kadar bir çok farklı tarzda dizileri televizyon kanallarında görüyoruz. Her tarzda yayınlanan dizinin kendine has bir izleyici ve takipçi kitlesi oluşmaktadır.

 

Öykü ile Ayaz’ın Aşkı

Yine bir kanalda yayınlanan duygusal tarzdaki bir dizi kendine has içeriği ile ciddi bir takipçi topluluğu tarafından ara verilmeden seyredilmektedir. Kiraz Mevsimi izlediğinizde Öykü ile Ayaz’ın romantik ve kimi zaman komik ilişkileri etrafında örülmüş olayları ve durumları görebiliyorsunuz.

Öykü temiz, iyi kalpli, içi dışı bir, tezcanlı ve çok sevecen bir kızdır. Ayaz ise kendi ayakları üzerinde durabilen işini gücünü kurmuş bir iş adamıdır. Birbirlerine göre bir çok alanda zıt olan bu ikili arasında hiç beklenmedik bir aşk doğmuştur. Öykü küçükken mevcut durumda Ayaz’ın ortağı olan mahallerindeki eski komşuları Mete’ye aşıktır. Ancak olaylar çok farklı bir noktaya doğru gider ve Öykü ile Ayaz birbirlerini sevdiklerini fark ederler. İkili arasında yaşanan küçük atışmalar, küskünlükler ve Öykü’nün yeni başladığı iş hayatında başına gelenler sizleri içine alıp götürecektir.

Editör: TE Bilişim