Kemer ve bölgesinde mavi yolculuk için tercih edeceğiniz tekne ise Esma Sultan olacaktır. Esma sultan, Alaturka firmasının özel yatlarından birisi olmasının yanında, bölgede görenlerin de dikkatini çeker ve eşsiz bir beğeni kazanır.
Kemer, binlerce yıllık antik kentleri, 60 kilometre boyunca uzanan eşsiz mavi bayraklı plaj ve kumsalları ile Akdeniz’in incisi konumunda kendine münhasır bir yere sahiptir. Ülkenin turizm başkentlerinden birincisi olarak gösterilen Antalya’ya bağlı şirin bir tatil merkezi olan Kemer, her yerden denize girilebilir alana sahip olmasıyla özellikle insanların dikkatini çekmeye başlamıştır. 80’li yılların başına kadar portakal bahçeleriyle ünlü olan bu tatil bölgesi, turizm sektörünün canlanmasıyla Türkiye’nin en önemli destinasyonlarından birisi haline dönüştü. Antalya’ya 40 kilometre mesafede bulunan Kemer, eşsiz güzelliğin tüm nimetlerini misafirlerini sunuyor.  Kemer’de tatil yapmak isteyenler için her yaşa, her eğlence anlayışına hitap eden bir yapı vardır. Kemer'de tatil yapmanın en avantajlı yanı, kuşkusuz ki sadece denize değil, tertemiz bir denize her daim yakın olmaktır. Beldenin her kıyısından denize girebilmeniz mümkündür Kemer'de. Kemer hakkında Detaylı anlatım için tıklayınız.
Gezilip görülecek çok sayıda alana sahip olan Kemer, doğal güzelliğin tarihle buluştuğu alanlarda kurulmuştur. Bu sebepledir ki, binlerce yıllık tarihin izleri bugüne kadar korunarak ulaşmıştır. Yaklaşık 2 bin yıllık antik şehir Phaselis Antik kenti, bu gezi alanlarının en önemlisidir. Nitekim yalnızca deniz yoluyla ulaşılabilen bu şehir, mavi yolculuğun da başlangıç noktalarından birisini oluşturmakta. Antik kentte bir çok yapı hala ilk gün ki gibi ayakta durmakta. 2 bin yıllık antik tiyatro, deniz manzarasıyla eşsiz bir gezi alanını size sunacaktır. Idyros Antik kenti de yine önemli bir gezi alanı olarak göze çarpar. Bu bölgede yer alan Bizans kalıntıları, eşsiz medeniyetlerin günümüze yansıyan en önemli ayrıcalıklarından birisi olarak dikkat çeker. Beydağları milli parkı, Göynük kanyonu, Üçoluk yaylası, Beldibi köyü, Beldibi mağarası, Sırtlanini mağarası ve Paris batığı eşsiz güzelliklerin yalnızca bir kaçı olarak karşımızda durur. Muhteşem güzelliğinin yanı sıra masmavi ve tertemiz bir deniz imkanı sunan Kemer, eşsiz mükemmelliğini mavi yolculuklara da yansıtır. Bölgede görebileceğiniz bazı güzelliklerin sadece deniz yoluyla ulaşılabiliyor olması da önemli bir avantaj olarak karşınıza çıkar. Eşsiz mavinin yeşille buluştuğu, mükemmel koylara ve plajlara sahip olan bu tatil destinasyonu için mavi yolculuk oldukça önemlidir. Bölgenin gezilip görülmesinin yanı sıra, eşsiz güzelliklere şahit olma ve mükemmel bir kafa dinleme için tercih edeceğiniz bu yolculuk şekli, mükemmel bir deneyimi size sunmanın yanında harika zaman geçirmenize, yeni arkadaşlıklar edinmenize de imkan verecektir.
Kemer ve bölgesinde mavi yolculuk için tercih edeceğiniz tekne ise Esma Sultan olacaktır. Esma sultan, Alaturka firmasının özel yatlarından birisi olmasının yanında, bölgede görenlerin de dikkatini çeker ve eşsiz bir beğeni kazanır. Teknenin farkını adımınızı attığınızda hissedeceğinizde emin olabilirsiniz. 39 metre uzunluğundaki ultra lüks bir gulet olma özelliğini gösteren Esma Sultan,  sizlere sunduğu geniş alanlarla manzaraların keyfi bir başka olacak. Lüks bir teknede olması gereken hemen hemen bütün özellikler Esma Sultan’da yer alıyor. Güvertede bulunan jakuzi ile güneşin batışının keyfini çıkarabilirsiniz. Salonda bulunan geniş alanda TV, DVD oynatıcı veya müzik sistemi ile vakit geçirebilir ya da ferah olan ortamda dinlenebilirsiniz. Esma sultan ile huzur ve eğlenceyi bir arada bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra harika bir güzelliği size sunan Esma Sultan, kabinlerinin geniş ve ferah olmasının yanı sıra her kabinde klima, kişiye özel televizyon, büyük yataklar, multimedya uygulamalarıyla da iddialıdır.
Bölgenin yıldızı konumunda ki bu tekne ile unutulmaz bir Kemer tatili yapabilmenin vermiş olduğu ayrıcalıktan yararlanabilir, tüm yılın stresini birkaç günde atabilirsiniz. Nitekim Kemer gibi kitle turizmin en çok yapıldığı bazı bölgelerde, sessiz ve sakin bir ortama kaçış fikri, yalnızca mavi yolculuklarla mümkün olabilmekte. Şehrin kalabalığından kaçıp kurtulmak, stresini azaltmak ama bunu da daha az insanın olduğu, huzur dolu bir alanda gerçekleştirmeyi hedefliyorsanız mavi yolculuk size göre bir tatil şekli olacaktır. Esma Sultan guleti ise bu eşsiz tatilin daha ayrıcalıklı bir hale gelmesinde gerek lüks anlayışı gerekse de ihtişamı ile katkı sunacaktır. Sizin yapmanız gereken tek şey ise mükemmel bir tatilin ilk adımını Esma sultan ile atmak, Akdeniz’in mavi sularının, eşsiz güneşinin ve temiz plajlarının keyfini yaşamak olacaktır.
 
Editör: TE Bilişim