Günümüzde kart basımı aşamasında doğru ürünlere sahip olmak her daim hayat kurtarıcı bir faktördür. Bu nedenden dolayı da özellikle çok personelle çalışan kuruluşlar için bir kart yazıcı ürünü oldukça önemlidir! Biz de www.perkotek.com sitesi olarak sizlere alternatif seçenekler barındıran ürünleri ulaştırmayı ihmal etmiyor, her anlamda da kaliteli ürün seçeneklerini sıralamak adına çalışmalar sarf ediyoruz. Siz de bir tık kadar uzağınızda olan web sitemize bağlantı kurarak bu kapsamda kullanışlı ve tercih edilen ürün türlerinin tamamını değerlendirebilir ve satın alma şanslarına da sahip olabilirsiniz.
 
Kart yazıcı ürünleri tek ribbonla 250 baskı verir!
 
Tek bir ribbon ile 250 ila 500 arasında değişen baskı sonuçları sunan kart yazıcı ürünleri, bu nedenden dolayı da alanının lider konumunda yer almaktadır. Biz de temel olarak en kullanışlı ve kaliteli ürünleri sizlere sunmak adına günden güne çalışıyor, alanında da makul seçenekler ortaya koyarak ürünleri satın alabileceğiniz ortamlar yaratmayı da ihmal etmiyoruz. Var olan baskılar hem renkli, hem de siyah beyaz olarak da yapılabilmektedir. Bu da tamamen sizlerin ihtiyacına yönelik olarak sınıflandırılmaktadır. En çok kullanılan alanlar ise şu şekildedir;
 
  • Yaka kartı basımı
  • Temic ve Mifare gibi kart okuyucu baskıları
  • Sahada görev alan personel için kart basımı
  • İndirim, promosyon gibi kartların basımı
 
Bu alanlarda %100’e kadar güvenli kullanım alanı yaratan ve sizlere kesin sonuçlar sunan ürün türü, Perkotek güvencesi ile sizlere bir tık kadar uzaklıktadır. Siz de kart yazıcı ürünlerini avantajlı bir şekilde satın almak ve her aşamada da değerlendirmek istiyorsanız hemen web sitemize giriş yapmayı ihmal etmeyin! Günümüzde binlerce ürünü sahipleri ile buluşturmuş olan Perkotek ailesi, geçmişten, bu zamana kadar da ürün türlerinde daima alternatif seçenekler oluşturmayı da ihmal etmemiş ve kapsamlı çalışma durumları sayesinde de ürünleri bütçenize uygun fiyatlar hususunda satın alabileceğiniz ortamlar yaratmıştır. Bu da teknik anlamda olası kullanışlı ürünlere ulaşmanızı sağladığı gibi, alanında da daima “çözüm odaklı” ürün türlerine erişebileceğiniz bir alan oluşturmaktadır. 
 
 
Editör: TE Bilişim