Başarılı bir şekilde hizmet veren film sitelerini bularak, istediğiniz filmi seyredebilir, aynı zamanda vizyondaki filmlerin fragmanlarını da takip edebilirsiniz. En yeni, en eski ve en güzel filmleri karşınıza çıkaran bu platformlarda; en yüksek görüntü ve ses kalitesinde istediğiniz filmi karşınızda bulacaksınız. 

22 Mayıs 2015 tarihinde vizyona girmiş olan ABD yapımı Yarının Dünyası filmini de online film siteleri aracılığıyla izleyebilirsiniz. George Clooney ve Britt Robertson’un rol aldığı bilim kurgu türündeki bu film; Yarının Dünyası filmi izle seçeneği ile online olarak karşınıza çıkacak. Sıra dışı olayların yer aldığı bu filmde; kendinizi bir başka evrende bulacaksınız. İleri teknolojinin ve modern bir dünyanın yer aldığı bu filmi izlerken; hayalini kurduğunuz o büyülü dünyada kendinizi bulacaksınız.  

Yarının Dünyası filminde; George Clooney Frank Walker karakterini, Britt Robertson da Casey Newton karakterini canlandırmaktadır. Frank Walker bir mucittir ve küçük yaşta ortaya koyduğu projelerle dikkatleri üzerine çeker. Bir kız tarafından küçük yaşta fark edilerek, bir başka boyuta götürülür. Bu büyülü dünyada havada giden metrolar, devasa yapılar, sıra dışı binalar ön plana çıkmaktadır. Teknolojinin sınırlarının zorlandığı bu büyülü dünyada; yaşam oldukça kolaydır. Ancak bu hayalden öte bir şey değildir ve Frank Walker çeşitli nedenlerden dolayı dünyaya geri döner. Daha sonra yaşlanır ve bu kez de genç bir kız olan Casey Newton’un başına aynı tarz olaylar gelir. Frank daha önce bu büyülü dünyaya gittiği için Casey Newton ondan yardım ister. Ancak Frank buna yanaşmaz. Bu arada kızın peşinde birtakım robotlar da vardır. Frank Walker; zor durumda olan kıza yardım eder ve kendi kurduğu sistem sayesinde robotları teker teker yok eder. Sonrasında da birlikte o büyülü dünyaya adım atarlar. Bu arada Frank’in çocukluğunda ona yardım eden küçük kız çocuğu da bir robottur ve aynı haliyle seneler sonra hem Frank’e, hem de Casey’e yardımcı olur. Gittikleri hayal dünyasında da onları birtakım zorluklar beklemektedir. Mucit Frank ve genç kız Casey bunların üstesinden gelmeyi başarırlar. Bu fantastik film; boş vaktini değerlendirmek isteyenler için bulunmaz bir fırsat olmaktadır. Ciddi heyecan yaşatan ve sıra dışı aksiyon olaylarının yer aldığı bu filmi adeta gözünüzü kırpmadan izleyeceksiniz. Bu fantastik filmi; Yarının Dünyası izle şeklinde internet üzerinden seyredebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim