HGS “hızlı geçiş sistemi” olarak adlandırılan ve otopark, otoyol gibi alanlarda çok sık tercih edilen bir ürün türüdür. Bu nedenden dolayı da HGS sistemi çok uzun sürelerden beridir tercih edilir ve her anlamda da sizlere kullanışlı alanlar yaratır. Bu konuda kullanım ise oldukça basittir! Araçlara yapıştırılan sticker ürünleri ve onları okuyacak olan antenlerle entegreli çalışır. Etiketler direkt olarak frekans yaymakta ve antenlerin görevi de bu frekansları yakalamaktır. Oluşan kapsama alanı içine dahil olan ve her anlamda da sizlere geçiş hakları ulaştıran bu sistem türü, böylelikle antenlerin direkt olarak bariyerleri tetikletmesi ile beraber geçiş olanaklarını sıralar. Biz de www.perkotek.com ailesi olarak sizlere kullanımı bakımından oldukça önemli ürün çeşitlerini sıralamaktayız!
 
HGS sistemleri ülkemizde yaygınlaşıyor!
 
Son 5 yıldır daha fazla yaygınlaşan ve artık hemen hemen tüm araçlara ve otoyollar da kullanılan HGS sistemi ürünü, bu nedenden dolayı alanında oldukça önemli bir ürün çeşidi olarak bilinmektedir. 3 metre, 5 metre, 6 metre veya daha uzun kollu bariyerlerden oluşmaktadır. HGS antenlerinin kapsama alanı ise 50 ila 75 metre arasında değişim göstermektedir. Otoparkları daha fazla el altında tutmak ve belirtilen araçların geçişini mümkün mertebe kolaylıkla sağlayan bu sistem türü, günümüz şartlarında Türkiye’nin en çok tercih edilen ürünleri arasında gösterilmektedir.
 
Bu nedenden dolayı da sizlere daima kullanışlı ve alanında ilgi gören ürün türlerini yansıtmayı ihmal etmemekteyiz. Siz de bir tıkla web sitemize girişinizi yapın ve bu konuda HGS sistemi ürünlerini denemekten geri kalmayın. Türkiye’de güncel bir şekilde satışa sunulmuş olan ve pek çok kişi tarafından da tercih edilen bu ürün türünü artık bir telefon kadar yakınınıza ulaştırmaktayız. Bu da temel anlamda ürünleri çok daha çekici kılar, sizlere de dilediğiniz gibi ürün incelemelerini yapma fırsatları doğurur. Bu aşamada ise kullanışlı ürünler satın almak adına siz de Perkotek’i ziyaret edebilir, bu kapsamda kitleler tarafından uygun görülen ürünlerin tamamını inceleme şanslarına sahip olabilirsiniz. Her geçen gün daha fazla ürün sunmak adına çalışıyor ve ürünleri birinci sınıf kalite ile ulaştırıyoruz.
 
 
 
Editör: TE Bilişim