Manisa’da kültür şöleni devam ediyor. Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen 2. Manisa Kitap Fuarı, 104 yayınevi, 100’den fazla yazar ve çizeri Manisalı kitapseverlerle buluşturuyor. Bu yıl ilk defa şiir ve türkü dinletilerine de ev sahipliği yapacak fuar, 7 Ekim Pazar gününe kadar Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak. 

Karikatürcüler Derneği üyesi İzmir Karikatüristler Platformu Başkanı Mustafa Yıldız ile Muhasebe öğretmeni Karikatürist Celil Mavidemir Kitap Fuarı’nda kurdukları karikatür standıyla Manisalı kitapseverlerle buluştu. Fuarda Manisa Vaizi Ahmet Erdinçli’ye sürpriz yapan Karikatürt Celil Mavidemir, çizdiği portre karikatürünü Erdinçli’ye hediye etti.

“ÇİZGİSEVER ÇOCUKLARLA TANIŞMA OLANAĞIMIZ OLUYOR”
Fuarda çizgisever çocuklarla tanışma fırsatı yakaladıklarını söyleyen Mustafa Yıldız, “Fuarda bugün üçüncü günümüz. Hafta içinde öğrencilerin gelmesiyle daha da hareketleneceğini düşünüyoruz. Geçen yıldan öyle bir deneyimimiz var. Biz karikatür sergisi onun yanı sıra Celil arkadaşımızın portre sergileri, mizah dergileri ve karikatür albümleriyle burada mizahseverlerle buluşmaya çalışıyoruz. Çizgisever çocuklarla tanışma, onlarla görüşme olanağımız da oluyor. Böyle keyifli geçiyor diyebilirim” dedi.

Editör: TE Bilişim