8-17 Eylül tarihleri arasında açık kalacak olan Kitap Günleri kapsamında 50'ye yakın yayınevi ve bir çok ünlü yazar Kentpark’ta Manisalılarla buluşuyor.
USTA YAZARLAR MANİSA'YA GELİYOR
15 Eylül Cuma günü saat 19.00'da Kahraman Tazeoğlu Manisalı kitapseverlerle bir araya gelecek. Etkinlikte yeni kitap öncesi sürpriz imza günü ve şiir dinletisi gerçekleştirilecek.
17 Eylül Pazar günü yazar Halit Ertuğrul saat 15.00'te kitapseverlerle buluşacak.
Şermin Yaşar Çarkacı ise 16 Eylül'de Kentpark'ta olacak.
Kitap Günleri boyunca Kentpark’ta kitaplarını imzalayacak yazar ve şairlerin isimleri ise şöyle:

KİTAPSEVERLER İÇİN BÜYÜK FIRSAT
Manisa Büyükşehir Belediyesi adına organizasyonu gerçekleştiren SNS fuarcılık yetkilisi Naime Simsaroğlu, "Bu Manisamız için çok olumlu, güzel ve umut verici bir gelişme. Çünkü yaklaşık 50 yayınevi ki bunlar Türkiye'nin en kaliteli yayın evleri, Manisa'da olacaklar. 10 gün süreyle yayın evlerini bu fuara katılmak için ikna etmek bir etkinliğe davet etmek o kadar kolay bir iş değildir. Bu önemli yayınevleri ve yazarların Manisa'ya gelmiş olması Manisa için büyük bir şanstır. Bu etkinlik Büyükşehir Belediyemizin bir kültür hizmetidir. Umarım Manisalılar da bu şansı değerlendirirler." diye konuştu.
Simsaroğlu tüm kitapseverleri Kentpark’taki Kitap Günleri’ne davet etti.

YAYINEVLERİ LİSTESİ
Aylak Adam, Hacivat Karagöz Sahne Sanatları, Gece Kitapları, Yüksek Başarı Yayınları, Kumran Yayınları, Akis Kitap, Ephesus, Gülüm Kaligrafi, Zen Yayınları, Siyah Beyaz, Zen Art, Kızma Mübarek, Pagoda, Server Yayınları, Flipper Yayınları, Dünya Ağaç, Kashna, Pinus Yayınları, Yakamoz Yayınları, Yumurcak Yayınları, Nemesis, Martı, Motif Yayınları, Alfa Everest, İpek Yayınları, Timaş, Paydos Yayınları, Elma Yayınları, İş Bankası Kültür Yayınları, Yapı Kredi Yayınları, Güneş Yolu Yayıncılık, 5 Şubat Yayınları, Agapi Yayınları, Hepsi Çocuk, Türk Dünyası, 44 Yayınları.

Editör: TE Bilişim