Kurs, çarşamba, perşembe ve cuma günleri olmak üzere haftada 3 gün düzenlenecek. Kursa katılan kadınlar boş vakitlerini değerlendirerek, sanat öğrenecekler. Kursa Manisa Valisi Ahmet Deniz’in eşi Olcay Deniz de destek veriyor. KADEM Manisa Temsilcisi Uzm. Dr. Ümit Atman, Manisa’da açıldıkları günden itibaren kadınları ve aileleri güçlendirmek adına faaliyetleri sürdürdüklerini söyledi. Atman, kadını aktif kılmak, bilinçlendirmek ve bu sayede aileyi güçlendirmeyi hedef alarak çalıştıklarını belirtti. 
16 Ocak’ta KADEM Dernek Binasında açılacak kurs için talebin yoğun olduğunu belirten Atman, “Manisalı kadınları tezhip sanatıyla buluşturmak adına KADEM olarak 16 Ocak tarihi itibariyle kursumuzu açıyoruz. Bütün hanımlarımızı hem dernek binamıza derneğimizi ziyaret etmeye, hem de tezhip kursumuzda bizimle birlikte olmaya davet ediyorum” dedi. 
Kursun, haftada 3 gün Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri verileceğini açıklayan Atman, kursa gelen kadınların hem boş vakitlerini değerlendireceğini hem de tezhip sanatıyla tanışıp onu öğreneceğini kaydetti. Atman, “Tezhip bir sanattır ve yeteneklerin sanata dönüştürüldüğü noktada en kıymetli süsleme sanatlarından biridir” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim