Manisa’nın Kula ilçe merkezi girişinde anayola kontrolsüz biçimde çıkan otomobil tır ile çarpıştı. Feci kazada otomobilde bulunanlardan birisi olay yerinde diğeri de kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Polis kaza yapan otomobilin içerisinde çok miktarda bira şişesi ve pompalı tüfek ve bıçak buldu.

Gece saat 23:45’de Kula şehir içi girişinde meydana gelen kaza D 300 İzmir Ankara karayolu üzeri Orhan Acar kavşağında yaşandı.

İzmir yönünden Uşak istikametine giden Hüseyin Koca yönetimindeki 42  GN 755 plakalı kamyonun Gargar mevkiinden İzmir Ankara yoluna kontrolsüz çıkan Yasin Ersöz (34) yönetimindeki 64 EL 026  plakalı otomobili çarpması sonucu otomobil sürücüsü Yasin Ersöz olay yerinde hayatını kaybederken 112 acil servis ekipleri ile Kula devlet hastanesine kaldırılan Recep Karaarslan yapılan tüm müdahalelerle rağmen hastanede hayatını kaybetti.

Olayın soruşturmasını yürüten polis birimleri otomobil içerisinde pompalı tüfek ve bıçak buldu. Trafik polisleri ise olay yerinde tuttukları olay yeri tutanağına otomobilin içerisinde çok miktarda boş bira şişesi olduğunu raporlarına yazarken feci kazanın da sürücünün almış olduğu aşırı alkol sonrası dikkatinin tamamen dağılmış olmasına bağladı. Feci kaza ile ilgili soruşturma ise çok yönlü biçimde sürdürüldüğü belirtildi.

Editör: TE Bilişim