Kula Ziraat Odası'nı bugüne kadar çiftçilerle birlikte yönettiklerini bundan sonrada birlikte yönetmeye devam edeceklerini vurgulayan Topal, "Hiç bir siyasi düşünce gütmeden, odaya kayıtlı her üyemize ve siz değerli delegelerimize eşit şekilde davranarak tüm sorunlarında çiftçilerimizin yanında oldum, bundan sonrada olmaya söz veriyorum. Çünkü ziraat odası demek çiftçilerimizin her türlü sorunlarıyla ilgilenmek demektir. Bu manada üreten biziz, yöneten de biz olalım. Gelin odamızı çiftçilerimizle, delegelerimizle ve muhtarlarımızla hep beraber yönetmeye devam edelim” dedi.

ÇİFTÇİLİKLE İLİŞKİSİ OLMAYANLAR ADAY OLMAYA KALKIŞIYORLAR
Topal, Ziraat Odası'nın Kula’nın en çok üyeye sahip en gözde odası olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Çiftçilikle ilişkisi olmayanlar aday olmaya kalkışıyorlar. Bu önemli değil. Delege üyelerinin hepsi aday olabilir. Çok şükür odamızın itibarı Kula’da zirvede. Bunu çekemeyenler var. Şubat ayının ilk haftasında yapacağımız seçimde başarıyla çıkacağımıza inanıyorum. Biz çiftçilerimizin muhtarlarımızın delegelerimizin başkanı olmadık, biz hepsinin hizmetkarı olduk. Her köyde mahallede çiftçilerimizle sürekli istişareler yaptık. Bundan dolayı hiçbir sıkıntımız yok. Yine aynı hizmetkarlığı yapmaya devam edeceğiz. Çiftçilerimizin iyi gününde kötü gününde yanında olacağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bugünden itibaren resmen adaylığımı açıklıyorum. Kula Ziraat Odası Başkanlığına hep beraber adayız."

KAPIMIZ HEP AÇIK KALDI
Şubat ayındaki kongrede yeniden başkanlık için aday olduğunu açıklayan Topla sözlerini şöyle tamamladı:
"Kula Ziraat Odasını bugüne kadar hep beraber yönettik bundan sonrada hep beraber yöneteceğiz. Benim kapım her zaman değerli üreticilere açık ve açık olmaya da devam edecek. Siyasi partilerin hiç birinin arkasına sığınmadan hepsinin gücünü alarak Kula'mız için güzel işler yapmaya devam etmek istiyorum.”

Editör: TE Bilişim