Kula Belediyesini ve MHP Kula İlçe Başkanı İbrahim Kilimci’yi ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Yaşar Coşkun; “Amacımız hayırlı hizmetler yapmak”” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Yaşar Coşkun, seçim çalışmaları kapsamında Kula’yı ziyaret etti. Kula Belediyesini ziyaret eden Yaşar Coşkun’u, Kula Belediye Başkan Yardımcısı Faik Şentürk ağırladı. “Yaşar Başkanım hoş geldiniz” sözleriyle Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Yaşar Coşkun’u karşılayan, Kula Belediye Başkan Yardımcısı Faik Şentürk; “ Öncelikle Başkanımız şehir dışında olduğu için sizi ağırlama görevi bana düştü. Meclis üyesi ve partili arkadaşlarımızla birlikte sizi ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Ben Yaşar Coşkun’u eğitimcilik zamanından beri tanıyorum. Ben de Yaşar Hoca gibi eğitimci olarak davayı sürdürenlerdendim. Kendisini çok iyi biliyoruz. Yaşar Coşkun’da çok iyi bilir geçmişte biz çok zor şartlar altında seçimlere hazırlanırdık. Şimdi Allah’a şükür partimize yoğun bir ilgi var. Bu bizi sevindiriyor. Bir de sizin gibi saygın birinin partimizden aday adayı olması bizi çok mutlu etti. Bugüne kadar şahsı menfaati uğruna davasından vazgeçmeyen ve bana göre tabanı temsil eden Yaşar Coşkun’a çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Kendisini gönülden destekliyorum. Allah yolunu açık etsin” dedi.

Kula Belediye Başkan Yardımcısı Faik Şentürk’ün kendisi için söylediği sözlere çok teşekkür eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Yaşar Coşkun; “ Faik Başkan zamanında ne zorluklarla seçime hazırlandığımıza değindi. Biz 1977 seçimlerinde Kızılay’a kanımızı satarak, seçim parası elde ettik. Biz bu günlerden geldik. Ama hiç davamızdan vazgeçmedik. Allah itibardan düşürmesin. Bugüne kadar çizgimiz doğrultusunda yaşadık. Şimdi ise MHP olarak rüzgarı arkamıza aldığımızı düşünüyorum. Bugün sizlere dost ziyaretinde bulunduk. Bize vakit ayırdınız çok teşekkür ederim. Amacımız bugüne kadar olduğu gibi hayırlı hizmetler yapmak. Çıktımız bu yolda Allah nasip ederse halkımız en iyi şekilde mecliste temsil etmek istiyoruz” dedi.

İBRAHİM KİLİMCİ; “DURUŞU BELLİ BİR İNSANIN YANIMIZDA OLMASI BİZİ MUTLU EDİYOR”

Kula Belediyesi’nin ardından MHP Kula İlçe Başkanı İbrahim Kilimci’yi iş yerinde ziyaret eden Yaşar Coşkun, Başkan İbrahim Kilimci’ye gösterdiği yakınlıktan dolayı teşekkür etti. Dost sohbeti tadında geçen ziyarette Kula MHP İlçe Başkanı İbrahim Kilimci; “ Çıktığınız bu yolda Allah utandırmasın. Sizin gibi duruşu belli birinin bizle olması bizim için büyük bir onur. Geçmişi pırıl pırıl olan bir isimsiniz. Allah’ın izniyle hep birlikte 7 Haziran seçimlerinde başarıya ulaşacağız. Allah yolunuzu açık etsin “ diyerek Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Yaşar Coşkun’a destek verdi. 

Editör: TE Bilişim