Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, il genelinde inşa ettiği yeni itfaiye müfrezeleri ve amirlik binaları yükseliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi doğal afet, yangın ve acil durumlara daha hızlı ve etkili müdahale etmek amacıyla Kula’nın Başıbüyük Mahallesi’ne inşa edeceği itfaiye müfrezesinin temelini attı. Mahallelere yaptıkları yatırımların her geçen gün büyüdüğünü belirten İtfaiye Daire Başkanı Ali Gül, “İtfaiye Dairesi Başkanlığı olarak müfreze noktalarını ve itfaiye amirliklerini çoğaltıyoruz. Kula’da iki adet yeni itfaiye müfrezesi inşa ediyoruz. İnşallah yakın zamanda müfrezelerimiz hizmet vermeye başlayacak. Yangın ve diğer afetlerde en kısa sürede olası can ve mal kaybını asgari düzeye indirmek amacıyla  7 gün 24 saat vatandaşımızın hizmetindeyiz” diye konuştu.
Kula Belediye Meclis Üyesi İlyas Macun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinasyon Şube Müdürü Önder Baştürk, Kula MABEM Müdürü Mehmet Çakır ve Başıbüyük Mahallesi Muhtarı Cevdet Akkaş ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Kula Belediye Başkan Vekili Mehmet Karaayak, "Kula'nın her mahallesine hizmet götürme sevdasıyla çıktığımız bu yolda, çalışmalarımız gün geçtikçe artarak devam ediyor. İnşallah bu çalışmalarımız ilerleyen zamanda kat kat artarak mahallelerimize ulaşacak. Hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
Başıbüyük Mahallesi Muhtarı Cevdet Akkaş ise şunları söyledi: "Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, mahallemiz için gerekli olan yatırımları yapmaya devam ediyor. Su depomuz, kanalizasyon şebekemiz, tarla yollarımız ve son olarak da mahallemize itfaiye müfrezemiz yapılıyor. Mahalle olarak yapılan yatırımlardan ve hizmetlerden gayet memnunuz. Allah razı olsun" dedi.
Editör: TE Bilişim