Manisa’nın Kula ilçesi Taşımalı Ortaöğretim ve İmam Hatip Orta okulu kapsamında 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında 907 öğrenciye verilecek öğle yemeği için ihale yapıldı. 
Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü odasında yapılan ihaleyi Uşak Akdağ Yemek Sanayi firması aldı. Yemek ihalesinden Kula ilçe merkezine uzak mahallelerden gelecek olan 825 orta öğretim ve 82 İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi olmak üzere toplam 907 öğrenci yararlanacak.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen ihale komisyon başkanı Hakan Özkan, yaptığı açıklamada, "Yeni eğitim-öğretim yılı için hazırlıklarımız devam ediyor. Yemek ihaleleri gerçekleştirildi. Bugün yaptığımız ihale sonucunda 82 imam hatip ortaokulu öğrencisi ile 825 orta öğretim öğrencisine sıcak sulu öğle yemeği verilecek. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra açılan dosyalarda toplamda 489 bin 780 TL + KDV fiyat teklifi veren Akdağ Yemek Sanayi Firması ilk sırada yer aldı. 10 günlük itiraz süreci tamamlandıktan sonra herhangi bir itiraz olmazsa ihaleyi Akdağ Yemek Sanayi firması kazanmış olacak.” dedi.

Editör: TE Bilişim