30 Mart seçimlerinin bitiğini söyleyen Tanrıverdi, “Artık geriye çok fazla takılmanın bir anlamı yok. Arkasına bakarak koşan birinin olmadığını hepimiz biliyoruz. Bu açıdan önümüze bakarak yolumuza devam etmemiz lazım. İnşallah bu noktada başarılara imza atmamız lazım. ‘Keşke dememek için çalışmalarımızı yapmamız lazım’ sözünü hep kullanmıştım. Sandığın kazasının olmadığını hepimiz söyledik. Sandık açıldıktan sonra, bir hafta sonra, bir ay sonra tekrar kurulsa, görüşümüz şöyleydi, gönlümüz böyleydi, bir yanlışlık oldu denmez. Sandık açıldıktan sonra yeni sürece bakılır. Doğrusu Kula’da 30 Mart sandıklarından beklediğimizi bulamadık. Burada birilerini yargılamak istemiyorum ama teşkilat içerisindeki ihmaller ve ihanetler bizi hançerlemiştir. Böylesi alçaklığa kesinlikle tahammülümüz olmamalıydı. Teşkilat, birliğini beraberliğini korumalıydı. Hz. Mevlana’nın dediği gibi herkes göründüğü gibi olmalıydı. Ya olduğun gibi görün Ya da olduğun gibi ol.”  dedi

 

“İHANET EDENLERE  HAKKIMI HELAL ETMİYORUM”

Tanrıverdi; “Böylesi bir noktada 30 Mart seçimlerinin öneminde Selim kardeşimizin hatası kusuru olabilir  Hüseyin Tanrıverdi’nin hatası kusuru olabilir. Bunlara kızıp da Recep Tayyip Erdoğan’ı kıyanlara af etmem mümkün değildir. Seçim öncesi hep söyledik. Bu seçimler gelecek seçimlerin hazırlığıdır,  basamağıdır, temelidir dedik.  Hüseyin Tanrıverdi’ye kıyabilirsiniz, Selim Aşkın’a kıyabilirsiniz ama bunları bahane ederek Recep Tayyip Erdoğan’a kıymaya ve dünya liderine saygısızlık yapmaya hiç kimsenin hakkı yoktur. Herkes aklını başına alacak. Bu noktada kim ihanet etmiş ise hakkımı helal etmiyorum. Recep Tayyip Erdoğan da helal etmiyor” dedi.  

"ONLAR İNSAN MI?"

Tanrıverdi, “Dilinden Recep Tayyip Erdoğan’ı düşürmeyip Recep Tayyip Erdoğan’ı hançerleyen insanın insanım diye gezme yüzünün olmadığı kanaatindeyim. Çünkü biz bunu hak etmedik. Seçim döneminde hak etmediğimiz iftiralar ile karşılaştık. Hüseyin Tanrıverdi köylüyü istemiyor şehirliyi tutuyor. Burada mitingde de söyledim iş bitti. Köylü şehirli,  siyah beyaz,  alevi sunini, Kürt Türk diye hiç kimseyi ayırt etmedim etmemde. Bir şeçim uğruna birileri böylesi alçaklığı böylesi bir  iftirayı ortaya koymuşsa onlara da hakkımı helal etmiyorum köylüde benim kardeşimdir şehirlide benim kardeşimdir.  Birileri iftira ile yol almış olabilir ahlaksız bir şekilde siyaset yapmış olabilir Birileri ihanet içerisinde olmuş olabilir. Burada birbirimizin yüzüne gülücükler atıp arkamızdan hançerleyebiliriz ama Cenabı hak bunları kesinlikle af etmez” diye konuştu.

"KULAMIZIN KAYBETTİKLERİNİ DÜŞÜNEMİYORUM"

Manisa milletvekili Hüseyin Tanrıverdi sözlerini şöyle sürdürdü: “Kulamızın kaybettiklerini düşünemiyorum. Her geldiğimde ifade etmeye çalıştım; Kula adına Manisa adına çok sey kaybedeceğiz. Büyükşehir’e 5 bin işçi alacağımızı söylemiştim. Herhalde bundan bir şey anlamışsınızdır. Laf başı gelince devletin bir fabrikası yok demesini biliyor herkes. Devlet fabrika kurmaz. Kulada kaç kişi var işsiz? 2 Bin kişi eğer biz bunu bizim dönemimizde eritememiş olsaydık gelirsiniz Allah rızası için benim yakama yapışırdınız” diye konuştu.

Kula Jeopark Projesinin de çok önemli bir proje olduğunu söyleyen Tanrıverdi, bu projenin sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Tanrıverdi; “Belki şimdi bu proje kapsamında görünürde bir şey olmayabilir fakat Büyükşehir imkanı Kültür ve Turizm Bakanlığı imkanı ile otobüslerle helikopterler ile buraya yoğun turistlerin gelmeye başladığı an işte o zaman Allah razı olsun ne güzel yapmışsınız denecek. Bir seneliktir o sertifikanın süresi Bir sene içerisinde o bölgede bir işlem yapılmaz ise o kazandığınızın hepsi heba olur gider hayalleriniz suya düşer. Yeniden Jeopark sertifikasını almakta ömrünüzü bitirir” dedi. 

Tanrıverdi Kula Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanına seslenerek, “Buradan uyarıyorum; Hem Kula belediye başkanına hem de büyükşehir belediye başkanına burayı sahip çıksınlar. Emeklerimizin zayi olmasını bir tarafa bırakıyorum, böylesi bir eserin hizmetin Kuka’ya bölgeye ve Türkiye’ye kazandırılması için ihmal etmesinler. Buna rağmen bana bir şey düşüyorsa gelsinler Ankara’ya çalsınlar kapımı, tutarım ellerinden. Kula için Kulalılar için yapmayacağım bir şey yoktur gider yaparım” diye konuştu.   

"KULA SEVDAM KULA AŞKIM HİÇBİR ZAMAN BİTMEZ"

Tanrıverdi son olarak “Benim Kula sevdam Kula aşkım hiçbir zaman bitmez. Kim ne yaparsa yapsın kim fitne sokmaya çalışırsa çalışsın Allah biliyor ben Kulayı, Manisa’yı Kulalıları Manisalıları seviyorum. Bu sevdada burada bitmez. Kapım herkese açık Ankara’ya geldi kapıyı çaldı kesinlikle hiçbir ayrım yapmadan neyse işi görürüm. Ben Müslümanım. İmam Hatip Okulu  mezunuyum. Kesinlikle kimseye küsmem hiç kimseye yaptığı bir işten dolayı kızgın olmam, sırtımı da hiç kimseye dönmem. Her şeyi yüzüne söylerim. Benim işim hizmetkar olmaktır. 12  yıldır milletvekilliği yapıyorum, kim geldi de benim kapımdan döndü, kimse geri dönmemiştir. Benim herkese yaklaşımım aynıdır. Allah rızası için söylüyorum ki herkes bana yaklaşırken samimi yaklaşsınlar, dürüst yaklaşsınlar, gönülden yaklaşsınlar. Çünkü ben gönlümü zaten açmışımdır” dedi.

Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi toplantının ardından Kula esnafını ziyaret etti.

Editör: TE Bilişim