Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Manisa’nın Kula ilçesinde de yazılı ehliyet sınavı yapıldı. 2015 yılının son yazılı ehliyet sınavında Kula’da 295 sürücü adayı başarılı olabilmek için ter döktü.

2015 yılının son yazılı ehliyet sınavı Kula’da 2 okulda toplamda 295 kursiyerin katılımıyla gerçekleştirildi. Kula Halit Tokul İmam Hatip Ortaokulu ve 4 Eylül İlköğretim Okulunda yapılan sınavlarda 295 kişi sınava girerek ter döktü.

2016 yılında uygulamaya geçecek olan stajyerlik sistemine takılmamak için yapılan son sınava giren kursiyerler, kendileri için önemli olan sınavda başarılı olup direksiyon sınavına girmek için şanslarını değerlendirdiler. Sınavlarda görevli öğretmenlerin yanı sıra, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, Kula İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sabahattin Öner ve Ethem Dağlı da sınavların yapıldığı okulları ziyaret ederek, sınava girecek kursiyerlere başarılar diledi.

Sınavlarda görevli öğretmenlere de görevinde başarılar dileyen Çarpan ve beraberindeki heyet, bir daha tekrarı yapılamayacak sınavda olumsuzluk olamaması adına sınav bitimine kadar okullarda sınavları takip ettiler.

Editör: TE Bilişim