Manisa’nın Kula ilçesinde bir işletme sahibi topladığı su şişesi kapaklarını Konya’daki bir derneğe hibe etmesinin ardından Kula’ya bir adet tekerlekli sandalye gönderildi.


Kula ilçesinde Şehzade Tesisleri Sahibi Erkan Baştürk, topladığı su şişesi kapaklarını Konya’daki ‘Bir İyilik de Sen Yap’ derneğine gönderdi. Dernek Yönetim kurulu üyesi Zeki Deveci ile irtibata geçen işletme sahibi Baştürk, elindeki su şişesi kapaklarını derneğe hibe ettiğini ve su şişesi kapaklarının karşılığında, Kula’da yaşayan 63 yaşındaki engelli Emine Aktaş’a bir tekerlekli sandalye istediğini ifade etti. Dernek yönetim kurulu üyesi Zeki Deveci, şişe kapakları karşılığında bir adet tekerlekli sandalyeyi, Hikmet Üstüntaş aracılığı ile ihtiyaç sahibi Aktaş’a teslim etti.


Engelli Emine Aktaş, böylesine güzel bir proje dahilinde ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeyi kendilerine getiren Konya Bir İyilik de Sen Yap derneğine teşekkür etti. Aktaş: "Uzun yıllardır yürümekte zorluk çekiyorum. Son bir yılda artık yerimden kalkamaz, kapı dışına çıkamaz olmuştum. Bu sağlanan imkanla artık kendi kapımın önüne çıkarak, komşularım ile bir araya gelerek ve kendi işimi kendim görmeye çalışacağım. Emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: TE Bilişim