Manisa Büyükşehir Belediyesi, dar yapısı nedeniyle araçların manevra yapmasına olanak tanımayan Kula’nın tarihi sokaklarında hizmet vermesi amacıyla alınan yeni aracı faaliyete soktu. Kula’nın tarihi sokakları bundan sonraki süreçte ATV olarak tabir edilen ve her türlü arazi koşulunda rahatlıkla ilerleyebilen dört tekerlekli ve römorklu motosikletle ilaçlanacak. Kulalı vatandaşların hizmetin giren yeni ilaçlama aracının çalışmalarını Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun, Sağlık İşleri Daire Başkanı Gözde Koç ve Kula Koordinasyon İşleri Müdürü Önder Baştürk yerinde inceledi.

Yeni araçlar vatandaşımızın hizmetinde

Yeni alınan ATV aracı ile ilgili bilgi veren Sağlık İşleri Daire Başkanı Gözde Koç, “Sağlık İşleri Daire Başkanlığımıza bağlı filoya iki adet ATV motosikleti dahil ettik. Bu araçlarımızdan bir tanesi Kula ilçemizde bulunan ve dar yapısı olması nedeniyle diğer araçlarımızın rahat ulaşamadığı tarihi Kula sokaklarında hizmet verecek. Diğer bir tanesi ise Manisa merkezinde görev yapan araçlarımızın ulaşamadığı noktalarda vatandaşlarımıza hizmetlerini sunacak. Aracımızın gerekli donanımları tamamlandı ve aracımız ilçemizde kullanılmaya başlandı” dedi.

Çalışmalar aralıksız sürüyor

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun ise, “Haşereyle mücadele konusunda Şubat ayında başlattığımız çalışmalara aralıksız devam ediyoruz. Ayrıca Koordinatör İşleri Müdürlüklerimiz ve mahalle muhtarlarımızla sürekli iletişim halinde gerçekleştirdiğimiz etkin mücadele ile bölgenin coğrafi koşullarını değerlendirerek her türlü vektör zararlısının üreme ve barınma yerleri sürekli kontrol altında tutuluyor. Yeni alınan araçlarımızın Manisa’ya hayırlı hizmetler yapmasını diliyorum” diye konuştu. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun da aracın ilçe halkının kullanımına sunulduğunu belirterek, araçla hayırlı hizmetler yapılmasını temenni etti. Başkan Tosun, ayrıca Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e verdiği desteklerden ötürü teşekkürlerini iletti.
Editör: TE Bilişim