CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, Kula İlçe başkanı Halit Eryılmaz Kula Belediye Başkan adayı Osman Kasırga, Kula İlçe Yöneticileri, Kula Kadın kolları, Kula Gençlik kolları ve çok sayıda parti üyesi ile birlikte gerçekleşen ziyarette Hasan Ören, CHP’li Özel’e gösterilen ilgiyi “galibiyet coşkusu” olarak yorumladı.
Ören Esenyazı Köyü'ne geç saatte ziyaretlerinde konuşan Manisa milletvekili Hasan Ören, "Bugün Özgür kardeşimiz ile birlikte Kula'da coşkulu bir miting yaptık Esnaf ziyareti gerçekleştirdik Kula'da Osman Kasırga gibi dürüst namuslu bir belediye başkan adayımız var herkes bizi coşkuyla karşıladı" dedi. Ören, Kula'da bir yerel gazetenin sabah yapmış oldukları çalışmayı hemen gazetede yayınlayarak 257 araçlık araç konvoyubaşlığını örnek gösterek, "Bakın gazeteler bizleri yazıyor. Onlara buradan teşekkür ediyorum. Bu coşku inşallah 31 Mart sabahı da devam edecek" dedi.

Özgür Özel ise şu konuşmayı yaptı: “Buradaki ilgi bizleri inanılmaz mutlu etti. Görüyorum ki bu ilgi seçimi şimdiden kazandığımıza işaret. Seçime 500 gün varken de sanki 50 gün varmış gibi çalışıyorduk. Bunu tüm Manisa ve Kulalılar biliyor. İyi günde kötü günde köylerimize, beldelerimizde her tür cemiyette bulunduk, vatandaşımızın yanında olduk. Bugün geldiğimiz noktada, Kula’da yüzlerce arabalık konvoylarla karşılanıyorsak. Bu iş bize bir tek şeyi gösteriyor. Bu iş Kula’da bitmiş ve CHP seçimi şimdiden kazanmıştır” dedi.

Editör: TE Bilişim