Salihli Ticaret ve Sanayi Odası ülke çapında yaşanan terör olaylarının yarattığı moral çöküntüsünü bir nebze olsun hafifletmek amacıyla başlattığı Türk Bayrağı dağıtım törenlerine Salihli’den sonra Kula ve Selendi ile devam etti. Oda’ya bağlı üyelerin bulunduğu Kula ve Selendi’de kaymakamlara Türk Bayrağı ve Salihli TSO logolu duvar saati teslim edildi. 
Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Meclis Başkanı Süleyman Oral, Yönetim Kurulu üyeleri Yunus Kaya ve Cemal Tosun, Kulalı Meclis Üyesi Halil Köselecioğlu ve Komite Üyesi Mehmet Yavaş ile birlikte Kula Kaymakamı Murat Güven’i makamında ziyaret etti. Kulalı muhtarların da bulunduğu ziyarette konuşan Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, şunları söyledi:
“Son aylarda artan terör olayları moral çöküntünün yanı sıra ekonomimizi de olumsuz etkiliyor. Özellikle turizm ve buna bağlı olan yan sektörlerde ciddi kayıp beklentisi var. Bu olumsuz havayı bir nebze olsun dağıtmak için ne yapabiliriz diye düşündük ve ulusumuzun bağımsızlık ve özgürlük sembolü olan Türk Bayrağı altında toplanarak birbirimize kenetlenmenin moralleri yükselteceğinden hareketle, en ücra noktalara kadar ulaşabilmek amacıyla muhtarları seçtik. Salihli’de 102 mahallenin muhtarlarına Salihli Muhtarlar Derneği vasıtasıyla ulaştık. Şimdi de Kula’daki 60 muhtarımıza sizin vasıtanızla ulaşmak için burada bulunuyoruz.”
Kula’nın ekonomisini hareketlendirmek amacıyla Salihli TSO tarafından geçtiğimiz günlerde iki ayrı KOSGEB Girişimcilik Kursu düzenlediklerini anlatan Yüksel, alınan destekle kendi işlerini kuranların artmasını diledi.
Salihli TSO heyeti, Selendi Kaymakamlığı’nı da aynı gün ziyaret etti. Selendi Kaymakam Vekili Hakan Güner tarafından makamda ağırlanan Salihli TSO heyeti, buraya bağlı 57 muhtara ulaştırmak amacıyla Türk Bayrağı ve saatleri kaymakama teslim etti.
Yüksel, Salihli TSO’nun girişimiyle Salihli Organize Sanayi Bölgesi’ne Selendi’den 100 kişinin çalışmak üzere her gün gidip geldiğini, sigortalı işte çalışmaya kırsal kesimde büyük ihtiyaç olduğunu ifade etti. Yüksel, Salihli TSO olarak son iki ay içinde Selendi’de 3 ayrı Girişimcilik Kursu düzenlediklerini, buradan genç nüfusun ayrılmasını önlemek için oda olarak gereken desteği vermeye çalıştıklarını sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilişim