Kula'daki 4 Eylül Ahmet ve Sabahat Özmen İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencileri, anlamlı bir etkinliği imza attı. Değerler Eğitimi Projesi kapsamında ana sınıfı öğretmenleri Keriman Çetin Yiğen ve Emel Okumuş ile birlikte esnafa ve vatandaşlara çöp poşeti dağıtan minikler, değerler eğitimi projesinin bu ay ki konusu olan temizliğe dikkat çekti. Öğrenciler, Yunus Emre ve Tabduk Emre Caddesinde bulunan esnaflara çöp poşeti vererek, çöplerini poşete atmalarını söyledi. 


Okulu Müdürü Enver Ay, "Değerler eğitimi projesi kapsamında bu ayki değerimiz temizlik değeriydi. Bu değerimiz ile ilgili ana sınıfı öğretmenlerimiz ve ana sınıfı öğrencilerimiz güzel bir etkinlik düzenledi. Esnaflarımıza çöp poşeti dağıttı. Okulumuzun bahçesinde geri dönüşüm kutularıyla güzel bir etkinlik düzenledi. Yaptıkları bu etkinlikten dolayı öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi.


Eczacı Selim Palanduz, değerler eğitimi projesi kapsamındaki bu örnek davranışlarından dolayı öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik etti.


Bey Mahallesi Muhtarı Halil Karabulut ise, öğrencilerin çöp poşeti projesine katılarak, "Minik öğrencilerimizin bu temizlik yürüyüşüne bende katılıyorum ve yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ederim" dedi.





Editör: TE Bilişim