Manisa’nın Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan tüm okul ve kurum personeline, İş Güvenliği Uzmanı Ahmet Kurt tarafından ‘Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi’ verildi.


Kula Yunus Emre Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen eğitim seminerine Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ethem Dağlı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Özkan, öğretmenler ve Milli Eğitim bünyesindeki çalışanlar katıldı.

İlçe Milli Eğitim bünyesinde çalışan bütün yetkililere ve kurum müdürlerine temel iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilgilendirmelerde bulunan İş Güvenliği Uzmanı Ahmet Kurt, Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı proje dahilinde Kula ilçe Milli Eğitim’de de 3 günlük periyotta 160 personelin eğitim aldığını dile getirerek, "Milli Eğitim bakanlığımızın başlattığı bir proje dahilinde Kula ilçe milli eğitim müdürlüğünde de çalışan 160 personele iş güvenliği ve sağlığı eğitimi veriyoruz. 3 günlük periyotta, toplamda 12 saat süren eğitim aşaması sonrasında başarılı olan görevli bütün personele katılım belgesi verilecek. Her türlü meslek dalında olduğu gibi Milli Eğitim personelinin de bu iş güvenliği ve sağlığı eğitimini alması gerekiyor. Bunun için Kula’da çalışmalarımız devam edecek. Daha kaliteli bir eğitim verme amacına inanarak çalışan milli eğitim bünyesindeki personellere gerekli eğitimleri sağladıktan sonra, eğitim ve öğretimin kalitesinin artacağını düşünüyorum.” dedi.

Editör: TE Bilişim