Batman-Kozluk kara yolunun Samanyolu köyü mevkisinde teröristler tarafından menfeze yerleştirilen bombanın zırhlı aracın geçişi sırasında patlatılmasıyla şehit olan Batman Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Nedim Erbay’ın baba evi Manisa'nın Kula ilçesi şehidini bekliyor.

Polis memuru Nedim Erbay bugün ikindi namazının ardından Süleyman Şah Camisinde kılınacak cenaze namazından sonra Kula Şehitliğine defnedilecek.

BAYRAKLARLYA DONATILDI

Kula ilçe merkezinde bulunan şehitlik abidesinde hazırlıklar yapılırken bir yandan da şehidin baba ocağının bulunduğu Saraçlar Mahallesi başta olmak üzere ilçe merkezindeki Hamdullah Caddesi, Yunus Emre Caddesi, iş yerleri ve evlerin balkonları Türk bayraklarıyla donatıldı.

Kula'nın PKK terör örgütüne verdiği 13'üncü şehit olan polis memuru Nedim Erbay, evli ve iki kız çocuğu babasıydı. 47 yaşında şehit olan Nedim Erbay, Manisa'nın son iki ay içinde verdiği 6'ncı şehit oldu.

Manisalılar son iki ay içinde Salihli ilçesinden 3, Sarıgöl ve Turgutlu ilçelerinden de birer şehidini ebediyete uğurladı.

Editör: TE Bilişim