Manisa’nın Kula ilçesindeki kurum müdürleri Kula Toplum Sağlığı Merkezini ziyaret ederek Kula Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Aslı Aybüke Ayyıldız’dan bilgi aldılar.

Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, Kula İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sabahattin Öner, Kula İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Bilgin Sarısu, Kula Mal Müdür Vekili Mehmet Bilgin ve Kula İlçe Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta, Kula Toplum Sağlığı Merkezi başkanı Dr. Aslı Aybüke Ayyıldız’ı ziyaret etti.

Kurum ziyaretleri kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulunan müdürler, toplum sağlığı merkezinin sağlık ve diğer alanlarda yapılan çalışmaları hakkında bilgiler alarak, gerekli konularda destek olabilecekleri projeleri konuştular. Son olarak sağlık ocağının sağlık alanında hızla ilerlettiği ve geliştirmeye çalıştığı organ bağışı konusunda da görüş alışverişinde bulunan müdürler, yapılabilecek çalışmalar konusunda da destek olacaklarını ifade ettiler.

Ziyarette bulunanlar adına konuşan Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, "Sağlık ocağı tarafından hızla ilerletilen ve geliştirilmeye gayret gösterilen organ bağışı konusunda fikir alışverişinde bulunarak, gerekli kurumların verebileceği destekler konusunda görüştük. Her alanda olduğu gibi sağlık alanına da elimizden gelen desteği sağlayarak güzel hizmetler konusunda birlik olmaya çalışacağız.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kula Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Aslı Aybüke Ayyıldız, ziyarette bulunan kurum müdürleri ve Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta’ya teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim