Gülmez “30 Mart Yerel Seçimlerinden sonra ilk yönetim kurulu toplantımızı yaptık. 30 Mart seçimlerinin genel değerlendirmesi ve yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri konularında görüş alışverişi yaptık. 30 Martta neyi yaptık, neyi yapamadık, hangi konularda geri kaldık, nasıl daha iyi sonuçlar alırdık konularını tartıştık. AK Parti Kula İlçe teşkilatı olarak bu sonuçları hak ettiğimizi düşünmüyoruz. Teşkilat olarak elimizden geleni yaptık. Belediye Başkan adayımız ve belediye meclisi üye adaylarımız ile birlikte güzel çalışmalar yapıldı. Fakat netice istediğimiz gibi çıkmadı. Tabi önce Hak’kın sonra halkın takdirleri başımızın üzerindedir. Neticede siyaseti milletimizle, seçmenimizle yapıyoruz. Önümüzdeki seçimlerde seçmenimize tekrar gideceğiz. Tekrar oylarına talip olacağız. Seçmenimizin vermiş olduğu karara saygısızlık etmemiz mümkün değil. Milletimizin iradesine saygımız sonsuzdur. Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da her zaman söylediği gibi; ‘tek irade millettir’
30 Mart yerel seçimleri sonucunda karşımıza birçok birleşme olmuş, çeşitli güç odakları ve siyasi partilerden bu birleşmelere katılımlar olmuştur. Neticede bizler kendi görevimizi tam olarak yaptığımıza inansak da eksiklerimiz olmuş ki halkımız da bize yerel yönetimde muhalefet görevi yüklemiştir” dedi.
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ak Parti Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez gelen sorular üzerine yaptığı açıklamada ‘Ak Parti üyesiyim deyip karşı gruplarda Ak Parti aleyhinde çalışan arkadaşlarımızın olması doğru değil’ dedi.
Gülmez “Partide görev yapan arkadaşlarımızın Ak Parti dışında bir partiye oy vereceğini zannetmiyorum. Biz büyük bir partiyiz. Kula’da 6500 üyemiz var. Bu üyelerimizden hala üyeliği devam edip karşı gruplarla işbirliğinde olanlar da vardır. Birçok il ve ilçemizde bu durum ile karşılaşıldı. Teşkilatımızın disiplin kurulu gereğince bunlara gerekli işlemler yapılacaktır. İl başkanımızın talimatı da budur. Gönül ister ki bütün üyelerimiz bize tam destek versin. Ak Parti üyesiyim deyip karşı gruplarda Ak Parti aleyhinde çalışan arkadaşlarımızın olması doğru değil. Tespit edebildiklerimize uyarılarımız olacaktır tespit edemediklerimizi de vicdanları ile baş başa bırakıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim