Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Kula ilçesi Tabduk Emre ve Yunus Emre caddelerinde başlattığı alt yapı çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında yıllardır sorun teşkil eden yağmurlama sistemi yapılarak caddelerin su baskınlarından etkilenmesinin önüne geçilmesi planlanıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ilçelere yaptığı yatırımları artırarak vatandaşlara kalıcı hizmet vermeyi sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı Kula ilçesi Tabduk Emre ve Yunus Emre caddelerindeki alt yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Daha önce bulunmayan yağmurlama alt yapı sisteminin döşeme çalışmalarını Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Büyükşehir Kula Koordinasyon Şube Müdürü Önder Baştürk, MASKİ Kula Şefi Adem Zobudoğuş ve Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mesut Kayalı yerinde inceleyerek, yüklenici firmadan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AÇIKDİL, ‘ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK’

Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan çalışmaları yerinde incelemeye geldiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, “Manisa’nın 17 ilçesinde de çalışmalarımız devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde Manisalı vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımız devam edecek. Kula’da Tabduk Emre ve Yunus Emre caddelerinde başlattığımız alt yapı çalışmalarımızla su baskınlarının önüne geçmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN TOSUN’DAN BAŞKAN ERGÜN’E TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; "Kula’nın en işlek caddeleri olan Tabduk Emre Caddesi’nde yağmurlama sistemi mevcut değildi. Bu sistem daha önce kanalizasyon sistemi üzerinden işletilmeye çalışılmış. Şu anda döşenen yağmurlama sistemi bağımsız ve sadece yağmur suyu tahliyesi maksadıyla döşeniyor. Döşenen borular 600’lük diye tabir edilen ve en ciddi yağışlarda dahi o bölgenin su baskını ve göllenmelerinin önüne geçebilecek kapasitededir. Kula’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün olmak üzere yapılan çalışmaları yerinde kontrol etmek için gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim