Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu'na Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Hasan Geriter Akhiasar Şoförler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan, Başkan Yardımcısı Sabri Toker ile esnaflar katıldı. Denetim, faaliyet ve bütçe raporlarının okunmasının ardından adaylar İrfan Şahin ve Aytekin Şadan konuşma yaptılar. Şadan yaptığı konuşmada; "Esnafımızın sorunlarını biliyoruz. Bu sorunları, Birliğimizle, Federasyonumuzla, Kaymakamlığımızla, Belediyemizle ve diğer kurumlarla odamızı daha iyi yerlere nasıl getirebiliriz düşüncesini taşıyarak bugün karşınıza çıktım. Beni ve listemi göreve getirdiğiniz halinde geleceğe birlikte bakacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde yola devam edeceğiz. Biz sorunları bilen bir ekibiz. Sizlerin sorunlarını biliyoruz. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarında olduğu gibi odamızın hizmetlerine devam edebilmesi için süreklilik esastır. Hepimiz bir aileyiz. Bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonrada aynı birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. Şeffaf bir yönetim anlayışı ile huzurlarınızdayız” dedi.

Dört dönem oda başkanlığı görevi yapan Ali Yiğen de yaptığı konuşmada adaylara başarı dileklerini iletti. Konuşmalarının ardından oylamaya geçildi. Yapılan oylamada 782 oy kullanan üyenin 414 oyunu almaşı başaran Şadan başkanlığa seçildi. İrfan Şahin 367 oy aldı. 7 oyda geçersiz sayıldı.
Aytekin Şadan Başkanlığında Yönetime Selahattin Ermem, Hüseyin Kaçmaz, Metin Sarızeybek, Yılmaz Gökoğlan, Hüsnü Şentürk, Mehmet Uysal, Yıldıray Sarı, Murat Erkol

Editör: TE Bilişim