Kula Bekir Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı Yunus Emre Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlendi. Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Program kapsamında şiir dinletilerinin yanı sıra 15 Temmuz'u anlatan çeşitli belgesellerin de gösterimi yapıldı.
Bekir Sacide Keleşoğlu Amadolu Lisesi Müdürü Ahmet Gedik, "Hain darbe girişimine karşı çıktığımız ilk andan itibaren bayrak ve demokrasi sevdasını göstermek üzere milletimiz yine meydanlarda. 15 Temmuz 2016 yılında kendilerini askeri üniforma ile kamufle eden FETÖ terör örgütünün mensupları, bir gurup terörist tarafından aziz Türk milletinin milli iradesine karşı bir darbe teşebbüsünde bulunuldu. Bu hain yapı Türkiye Cumhuriyetini savunmasız bırakarak terör örgütleri ve dış güçlerin eline teslim etmek istedi. Ama Türk milleti, milli irade buna izin vermedi. Türk milleti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile sokağa çıkarak devletine ülkesine sahip çıktı." dedi.
Anma programına Kula Kaymakamı Osman Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, İlçe Jandarma Komutanı Hikmet Aybars Hayta, Şube müdürü Adem Sümen ve okul müdürleri katıldı.
(HY-SC)

Editör: TE Bilişim