Kula Belediyesi proje birimi tarafından hayata geçirilen ve destek alan projeler ile ilgili sertifika ve ödül töreni gerçekleştirildi.
Kula Kapalı Spor Salonu'nda 4. Etap Ekolojik Oyuncak Yapımı Kursu, Geleceğini Yöneten Kadınlar Projesi ve Yanık Ülkenin Kulalı Gençleri Sporla Buluşuyor Projesi Spor Turnuvaları ödül töreni büyük katılımla gerçekleştirildi
Ödül törenine Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, Ortapedik, Spastik Özürlü Çocukları Koruma ve Yardım Derneği Başkanı İsmail Canseven ve Dernek üyeleri, Ka-Der İzmir Şube Başkanı Sama Övgün, Belediye Meclis Üyeleri ve Ak Parti İl Genel Meclisi üyeleri , spor turnuvalarında ter döken öğrenciler katıldı.
Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili, Proje Birimi sorumlusu Jeoloji Mühendisi Nuran Sevimli Akkoç'un sunumu ile başlayan ödül ve sertifika töreni Ekolojik Oyuncak Kursunu başarı ile tamamlayan engelli bireylerimize sertifika verilmesi ve Usta Öğretici Halk Eğitim Merkezi Müdür Baş Yardımcısı Ercan Özgün'e plaket verilmesi ile devam etti.
Ardından Kula Belediyesi ve Kadın Adayları Destekleme Derneği iş birliğinde düzenlenen Geleceğini Yöneten Kadınlar Projesi Sertifika töreni ve Yanık Ülkenin Kulalı Gençleri Sporla Buluşuyor Projesi Spor Turnuvaları Ödül Törenini gerçekleşti. Yanık Ülkenin Kulalı Gençleri Sporla Buluşuyor Projesi Spor Turnuvalarında dereceye giren okullara kupa verilirken öğrencilerimize madalya ve hediye verildi
Konuyla ilgili konuşan Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, "Kula Belediyesi, Ortapedik, Spastik Özürlü Çocukları Koruma ve Yardım Derneği ve İş-Kur ortaklığında 4. Etap düzenlediğimiz Ekolojik Oyuncak yapımı kursu ile 12 engelli bireyimize daha mesleki beceri kazandırmanın yanında istihdam da sağlamanın mutluluğunu yaşadık. Kula Belediyesi ve Kadın Adayları Destekleme Derneği İzmir Şube işbirliğinde düzenlediğimiz Geleceğini Yöneten Kadınlar Projesi ile 40 kadınımıza kişisel gelişim eğitimi verdik. Kadınlarımız Toplumun en değerli yapı taşlarındandır. Kadınlara yönelik projeleri hep destekledik ve desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Editör: TE Bilişim