Manisa’nın Kula ilçesinde SS. 77 Nolu Kula Minibüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi başkanlığa Şinasi Kaymak seçildi.

SS. 77 Nolu Kula Minibüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi seçimli kongre gerçekleştirdi. Toplam 77 üyesi bulunan kooperatifte 75 üye oy kullanırken, oyların 42’sini alan Şinasi Kaymak başkan seçilirken diğer aday Faruk Tunca ise 31 oy aldı. Seçimde 2 oy da geçersiz sayıldı. SS. 77 Nolu Kula Minibüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi başkanlığa seçilen Şinasi Kaymak’ın yönetiminde Halil İbrahim Kulaksız, Yusuf İzzettin Akgün, İdris Arık, Eşref Özdemir, Mehmet Üşümüş ve Yunus Araz üye olarak görev yapacak.

Şinasi Kaymak yaptığı konuşmada, "Bize bu görevi layık gören tüm üyelerimize ve bugüne kadar kooperatifimizde görev yapmış tüm yönetimlere teşekkür ederim. Kula halkına en güvenli şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Kooperatifteki tüm üyelerle birlikte halka en iyi ve güler yüzlü hizmeti sağlayacaklarını belirten Kaymak, yeni dönemdeki görev süresi boyunca, yine üyelerin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim