30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde, seçimi kazanarak Kula Belediye Başkanı olarak seçilen Hüseyin Tosun yapılan tebrik ziyaretlerini makamında kabul etmeye devam ediyor. Bu kapsamda kendisine ziyaret eden Kula Kaymakamı Hakan Hakyemez ile biraraya gelen Tosun, Kula ve Kula ile ilgili güncel sorun ve sıkıntıları masaya yatırdı. Kulalı vatandaşlarında yönetime katılması ve yapılacak olan icraatlar ile ilgili fikir ve düşüncelerini alma taraftarı olduğunu belirten Başkan Hüseyin Tosun, "Kula’yı Kulalılar için yaşanabilir bir kent yapacağız" dedi.
Tosun; "Kula ciddi sıkıntıları içerisinde barındıran bir kent olmuştur. Bu sıkıntıların çözümü noktasında Kurum ve Kuruluşlar ile uyumlu olarak çalışacağız. Kula için en öncelikli sıkıntıların başında halkın işsizliği gelmektedir. İkinci sırada ise alt yapı noktasında sıkıntıları barındırmaktadır. Bu iki çok önemli konuyu acil olarak çözmek için kolları sıvadık. Vatandaşlarımızın verdiği oylara layık olmak için çok çalışacağız’’ dedi.
Konuyla ilgili olarak konuşan Kula Kaymakamı Hakan Hakyemez; "Kula lokal sıkıntılarını aşmak için ciddi çalışmaların yapılması gereken bir kenttir. Bu çalışmaların yapılabilmesi için gerekli desteği Kula Kaymakamlığı olarak vereceğiz. Halkın rahat ve kaliteli bir yaşam sürmesi için bizlerin üzerine düşen görevler bellidir. Bu noktada Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a kurum olarak gerekli desteği sağlayacağız’’ dedi.

Editör: TE Bilişim