Açılışa AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Gençlik Merkezleri Müdür Vekili Ulaş Uçar, Şehzadeler Gençlik Merkezi Müdür Vekili Fatih Umut Altınışık, Manisa İl Genel Sekreteri Salim Eroğlu, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Ak parti İlçe Başkanı Nejat Gülmez, Ak parti Kadın Kolları, gençlik Kolları daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

2 BİN KİŞİLİK AÇIK TRÜBÜN
Jeopark alanı içerisinde bulunan Toplam 20.000 metrekare alanda inşaaatı devam eden spor kompleksinde bir adet futbol sahası, bir adet basketbol sahası ve bu spor dalları için 300 kişilik tribün, iki adet tenis kortu, minigolf sahası, açık jimnastik parkı, çocuk parkı, nizami koşu pisti, 2 bin kişilik açık tribün, soyunma odaları, dört adet lojman ve idare binası yer alacak. Kula Spor Kompleksi'nin yapımının tamamlanması ile birlikte Kula daha modern bir spor merkezine kavuşacak.

"ZAFERİYE MEHELLESİNİN YENİ YÜZÜ"
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kulu Belediye Başkanı Selim Aşkın, ilçenin en büyük mahallelerinden biri olan Zaferiye Mahallesine yapılan spor kompleksi kazandırmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti. Zaferiye Mahallesinin Kula Volkanik Jeopark alanı sınırları içerisinde olması nedeniyle bölgede gerek eğitim gerekse spor alanında ciddi yatırımlara imza attıklarını ifade eden Aşkın, okul inşaatlarının ve spor kompleksinin tamamlanması birlikte Kulalıların Zaferiye Mahallesinin yeni yüzüyle tanışacaklarını belirtti.

İLK TOPU ATTI
AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi ise "AK Parti olarak, gençlerin spor yapmalarına imkan tanımak ve ülkeye yeni sporcular kazandırmak için spor tesisi yapımına önem veriyoruz. Spor tesislerini köylere kadar yaygınlaştırmak için çaba göstereceğiz. Beş yıl boyunca Kula-Ankara el ele vererek eğitimden, spora, alt yapıdan meslek edindirme kurslarına kadar birçok projeye imza attık. Yeni dönemde en büyük yatırım modern bir devlet hastanesi olacak" diye konuştu. Tanrıverdi, konuşmaların ardından açılışı yapılan Jeopark Stadyumu'nda sahanın ilk futbol topu atışını yaparak Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın ile birlikte çocuklara hediyeler dağıttı.

Editör: TE Bilişim