Salihli İŞKUR ŞubesiToplum Yararına Programı’ kapsamında Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki çalışanlara seminer verdi.
Salihli İŞKUR şubesince Kula Müftülüğünde, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışanlara seminer verildi. Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi çok amaçlı Konferans salonunda İŞKUR Salihli Şubesinden İş ve Meslek Danışmanı Nurcan Sayı tarafından verilen seminerde iş arama becerisi, mülakat teknikleri, özgeçmiş hazırlama ve aktif iş arama seminerinde neler yapılması gerektiği konusunda bilgiler verildi. Sayı Toplum Yararına Program adlı seminerde bir iş yeri ile iş görüşmesinde nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda bilgi verdi. Sayı, “İşverene karşı hiçbir zaman yapamayacağınız şeyleri yaparım demeyin çünkü işveren sizin el, göz hal ve hareketlerinizden ve beden dilinizden anlar. Siz ne kadar yalan ve doğru söylerseniz söyleyin beden dili hiçbir zaman yalan söylemez” dedi.
Kula Yunusemre Anadolu Lisessi çok amaçlı konferans salonunda düzenlenen seminer yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Seminerin sonunda İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Nurcan Sayı katılımcıların sorularını cevapladı.
Kaynak: iha