Kula Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü bünyesindeki yöneticiler, öğretmenler ve memurlar sabah kahvaltısında bir araya gelerek bir yılın değerlendirmesini yaptılar. 
Kula Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adem Sümen’in önderliğinde Kula Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde çalışan tüm personel Kula Sarıgül Aile Çay bahçesinde düzenlenen kahvaltıda bir araya gelerek yıl boyunca yapılan çalışmaları değerlendirdiler. Düzenlenen kahvaltıya Kula Kaymakamı Murat Güven, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, Kula İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hakan Özkan, Kula Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adem Sümen ve Halk eğitim merkezi çalışanları katıldı.
Gerçekleştirilen Kahvaltılı Toplantı hakkında bilgi veren Kula Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adem Sümen, "Sorunsuz bir şekilde 2014-2015 eğitim öğretim yılını tamamladık. Müdür yardımcılarımız, öğretmenlerimiz ve diğer çalışanlarımız ile kahvaltıda bir araya gelmek istedik. Arkadaşlarıma gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca arkadaşlarımın aynı çalışma performansını önümüzdeki eğitim öğretim yılında da göstereceklerine inancım tamdır." dedi.

97 KURSTAN 2 BİN 450 KURSİYER SERTİFİKA ALDI
Sümen konuşmasının devamında, "2014-215 eğitim öğretim yılı boyunca 97 kurs açıldı. 97 kursta toplam 2 bin 450 kursiyer başarılı bir şekilde sertifikalarını aldı. Yaz döneminde açılacak olan kurslarımız için kayıtlarımız da başladı. Kursiyerlerden gelen talepler üzerine değişik branşlarda da kurslar açacağız. 2015-2016 eğitim öğretim döneminde gelen talepler üzerine kursa sayısını 100’ün üzerine, kursiyer sayımızı da 3 bin’in üzerine çıkarmayı hedefliyoruz. 6 kadrolu personelimiz ve 20 kişilik usta öğretici kadromuzla başarılara imza atıyoruz ve atmaya da devam edeceğiz." dedi.
Kahvaltılı toplantıya katılan Kula Kaymakamı Murat Güven de şunları söyledi.
"Özverili çalışmalarla 2014-2015 eğitim öğretim yılında elinden gelen gayretleri göstererek bir çok kurslarda katılımcılara başarılı eğitimler veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Aynı özverili çalışma potansiyeli ile önümüzdeki eğitim öğretim yılında da başarılar gösterecek kurslar açılmasını temenni ediyorum. Kahvaltıyı düzenleyen Halk Eğitim Müdürümüz Adem Sümen’e teşekkür ediyorum."
Kahvaltının sonunda Kula Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adem Sümen, çiniden yapılmış plaketi Kaymakam Murat Güven’e hediye etti.

Editör: TE Bilişim