Kula İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta, iadeyi ziyaretleri kapsamında Kula Esnaf ne Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanı Ali Yiğen’i ziyaret etti.

Göreve geldiği günden bu yana ziyaretinde bulunan kuruluş başkanlarına iadeyi ziyaret gerçekleştiren Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta, bu kapsamda Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen’i ziyaret etti. Kula’nın esnaf yapısı hakkında bilgi alan Hayta, Jandarma karakolu olarak yapılan projelerde alınan önlemlerin esnaflara yansıma hakkında da bilgiler verdi. Jandarma karakolu olarak yapılan projelerde esnafları da düşünülerek çalışmaların yapıldığını ifade eden Hayta, Başkan Yiğen’ görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kula Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, ziyarette bulunan Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta’ya yeniden hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi. Yiğen, Kula’da jandarmanın yapacağı çalışmalarda desteklerini esirgemeyeceklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim