Kula Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" projesi kapsamında ilk etkinlik Kurşunlu Caminde gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının projesi olan ’Gençler sabah namazında buluşuyor’ etkinliği için Kula İlçe Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü arasında yapılan görüşmeler sonucunda ayda bir kez farklı camide gençler ile birlikte sabah namazında bir araya gelinmesi planlandı.

Kurşunlu Camisinde gerçekleştirilen projenin ilk etkinliği Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlarken, sabah namazının eda edilmesinin ardından cami görevlisi tarafından cemaate ve gençlere Kur’an-ı Kerim sohbet dersi verildi. Sabah namazının kılınmasının ardından cami cemaati ve gençlere Kula Gençlik Merkezi tarafından taze simit ve çay ikram edildi.

Etkinliğe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Yaman, Gençlik Lideri Selçuk Şentürk, çok sayıda gönüllü genç ve cami cemaati katıldı. Etkinlikle ilgili bir açıklamada bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Yaman, "Proje kapsamında gönüllü öğrencilerimiz ile birlikte düzenlediğimiz programı gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Projemize destek veren ilçe müftülüğü ve gençlerimize katılımlarından dolayı teşekkür edeyim." dedi.

Editör: TE Bilişim