Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park Bahçeler Birimi tarafından Hasır Pazarı olarak bilinen Kenan Evren Mahallesinde bulunan parkta yapılan çalışmalarda, belediye çalışanlarının dikkatsizce çalışma yapmaları sonucu 20 yıllık ıhlamur ağacı devrildi. 
Belediye çalışanlarının parka iş makineleri sokarak çalışmalar yapmasına çevredeki vatandaşlar ve esnaflar büyük tepki gösterdi. 20 Yıllık ıhlamur ağacının yerinden sökülmesinin nedeni olarak 'Çalışmalar yapıldığı sırada, belediye ekipleri tarafından ağacın yan köklerinin kesilmesi' olarak açıklanması tepkileri daha da artırdı. Belediye çalışanlarının yaptığı dikkatsiz çalışmalara tepki gösteren çevredeki vatandaşlar ve esnaflar, küçücük parka iş makinelerinin sokularak hem 20 yıllık ıhlamur ağacına hem de diğer ağaçlara zarar verdiğini belirterek, "Kula Belediyesi son yıllarda bir tane bile ağaç dikmez iken, artık ağaç katletmeye başladı. Kula Belediyesinin bu yaptığı beceriksizliğin hesabını hangi yetkili verecek. 20 yıllık ıhlamur ağacının küçücük parkta yarattığı gölgeden istediğiniz neydi?“ ifadelerini kullandılar. 
MEYDANA GELEBİLECEK FACİAYI, ÇAY OCAĞININ ÇATISI ENGELLEDİ
Kula Belediyesi tarafından yapılan dikkatsiz çalışmaların sonucunda yıkılan 20 yıllık ıhlamur ağacı, parkta faaliyet gösteren çay ocağının çatısına devrildi.

Editör: TE Bilişim