Konuyla ilgili açıklamada bulunan Özdağ 7’den 70’e vatandaşların spor yapmaları için her türlü imkanı sunduklarını belirterek, “İnsanlarımızı sporla tanıştırmak ve buluşturmak istiyoruz. Bundan sonrada tesis sayısını her geçen süreçte yükselterek bu tesisleri halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz” dedi.

ÖZDAĞ; İNSANLARIMIZI SPORLA BULUŞTURUYORUZ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ın girişim ve gayretleri sonucunda Manisa Kula ilçesine yaklaşık 6 Bin dönümlük alan üzerine spor kompleksi oluşturuluyor. Kula Zaferiye mahallesinde inşaat alanı 5909.59 m2 lik bir alan üzerine yapılması planlanan Spor Kompleksinde; 550 Kapalı 200 açık olmak üzere toplam 750 seyirci kapasiteli Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Kamp Eğitim Merkezi, Fitness Salonu ve Açık Spor alanları bulunacak.

Öncelikle gençler olmak üzere 7’den 70’e her yaştaki vatandaşı sporla buluşturmaya ve tanışmaya devam ettiklerini kaydeden Özdağ, Manisa’nın 17 ilçesinde de kapalı spor salonunun oluşturulduğunu belirtti. Özdağ, “Kapalı spor salonlarının yanı sıra bütün ilçelerimizde Gençlik Merkezlerini oluşturuyoruz. Köylere varıncaya kadar halı sahalar ve futbol sahaları yapıyoruz, spor tesisleri oluşturuyor, insanlarımızı sporla tanıştırmak istiyoruz. Bir yandan spor yapanların sayısı yaptığımız tesisler sayesinde çoğalırken, bir diğer yandan elit sporcularımızı çoğaltmak için çalışıyoruz” dedi.

HER ALANDA YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR

 Tesis ve malzeme konusunda başarılı bir iktidar partisi olduklarını belirten Özdağ, “Bundan sonra ki süreçte de tesis sayısını her geçen süreçte yükseltirken bu tesisler halkımıza hizmet verecek. Kırkağaç ilçemizdeki izcilik kampı halkımıza hizmet vermeye devam ediyor. Kula’ya şimdi büyük bir spor kompleksi kazandıracak olmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Turgutu Gençlik Merkezi tamamlandı. Manisa Yunusemre ilçesinde yine büyük bir Gençlik Merkezi’ni çok yakında kazandıracağız. Yurtlarımız, spor tesislerimiz, gençlik merkezlerimiz, yüzme havuzumuz, kapalı spor salonlarımızla gençliğin ve milletimizin emrindeyiz. Tüm bu yatırımların Manisa’mıza, ve yurdumuzun dört bir köşesindeki güzide yerleşim merkezlerine kazandırılmasına öncülük eden Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a, tüm kurumlarımızın Genel Müdürlerine, Müdürlerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Spor Salonumuzun ödeneği şu an hazır durumda. Başta Kula’ya, Kulalılara ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

DUMAN; KULA’YA TAM DONANIMLI SPOR KOMPLEKSİ KAZANDIRIYORUZ

Spor Kompleksinin 4 ana girişinin bulunduğunu belirten Gençlik ve Spor Manisa İl Müdürü Savaş Duman ise şunları söyledi; “Spor kompleksinde sporcularımız ve gençlerimiz için her şey düşünüldü. Zemin katta fitness salonu, restaurant,  idari birimler, soyunma odaları, birinci katta tribünler, fuayeler, kamp eğitim merkezi yatak odaları, teras ve bodrum katta depolar ve teknik birimler bulunmaktadır. Spor kompleksinin açık alanlarında Kula ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen yağlı güreş etkinliği için güreş alanı, 200 Seyircili taşınabilir tribün, yeşil alanlar ve açık otopark bulunmaktadır. İnşaat süreci önümüzdeki aylarda başlanacak olan Spor Kompleksimiz Kula ve çevresindeki gençlerin spor yapması adına her türlü aktiviteyi içinde barındıracak olup, gençlerimizin artık daha güzel ve daha modern mekanlarda spor yapmalarına imkan sunacaktır. Tesisimizi Manisa’mıza ve Kula’mıza kazandırılmasında emeği geçen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a, Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan’a, Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Manisa Milletvekilimiz Sayın Doç. Dr. Selçuk Özdağ’a çok teşekkür ederiz.”

Editör: TE Bilişim