Kitap dağıtımı sonrası Okul Müdürü Alaattin Tanıl öğrencilerle birlikte kitap okudu.  Kula Halk Kütüphanesi önüne gelerek Türkçe Öğretmeni Zeliha İğdi Rehber Öğretmeni Abdullah Özevin Matematik Öğretmeni Gonca Değirmenci önderliğinde öğrenciler kitap okudu. Türkçe Öğretmeni zeliha İğdi “Okumanın ve kitabın önemine dikkat çekmek amacıyla, 11-17 Kasım tarihleri arasında kutlanan Dünya Çocuk Kitapları Okuma Haftası dolayısıyla vatandaşlarımızın görebileceği bir ortamı seçerek öğrencilerimiz ile birlikte kitap okıuyoruz dedi.
“OKUMANIN FAYDALARI ÇOK”
İğdi, “Dünya Çocuk Kitapları Okuma Haftası dolayısıyla Çocuklarımız okusun istiyoruz. Çocuklar kendilerini geliştirsin. Okumanın dolaylı faydaları var. Bunları çocuklara dilimizin döndüğü kadar anlatmaya çalışıyoruz." dedi
“ÇOCUKLARA YATIRIM YAPMANIN HESABI İÇERİSİNDEYİZ”
Dünya çocuk kitapları okuma haftasının ilk etkinliğini Kenan Evren Ortaokulu olarak gerçekleştirdiklerini belirten Okul Müdürü Alaettin Tanıl, “Hafta kapsamında, Bizim geleceğimiz olan ve bu şehrin yöneticileri olacak çocuklarımıza yatırım yapmanın hesabı ve derdi içerisindeyiz. Dünya çocuk kitapları okuma haftası kutlu olsun” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim