Fatih ortaokulu İngilizce öğretmeni Neslihan Değirmendere tarafından DYNED çalışmaları kapsamında hazırlanan ‘Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler’ piyesi ilk defa İngilizce versiyonu ile Kula Yunus Emre Kent Meydanı Kültür Merkezi Toplantı Salonunda izleyici ile buluştu. Öğrencilerin hem rol kabiliyetleri hem de İngilizce konuşmadaki başarıları herkes tarafından takdir edildi. 
Okul müdürü Mehmet Özgan konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Kula’da böyle bir ilkin okulumuz tarafında yapılması çok gurur verici. Bütün yıl özveri ile öğrenci ve öğretmenlerimiz hazırladığı TEOG sınavından sonra bu kadar kısa bir sürede böylesine başarılı bir işin yapılması öğrencilerimizin her alanda başarılarının ispatıdır.” dedi.
Programa Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, Kula Eğitim Bir-Sen Temsilcisi Adem Sümen, Kula Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hasan Yiğen, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Program, İngilizce tiyatro gösterisinin ardından müzik öğretmenleri ve öğrenciler tarafından hazırlanan müzik şöleni ile devam etti. Program sonunda bütün öğrenciler ve öğretmenler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilişim