İzmir'de mermer kemik iliği rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 11 aylık Nurullah Berk İnal, memleketi Kula’da toprağa verildi.
Cenaze, ilk olarak dede Mustafa İnal’ın evine getirildi ve yapılan duanın ardından anne Pınar İnal, Berk bebeğin doğduktan sonra hiç gelemediği 4 Eylül Mahallesi Özlem Yapı Kooperatifi'nde bulunan evlerine götürülmesini istemesinin ardından Berk bebeğin tabutu kendisi için hazırlanan odasına getirildi. Bebeklerinin odasına getirilmesi ile birlikte Pınar ve Yalçın İnal gözyaşlarına hakim olamayarak, “Oğlum bu odanı böyle mi görecektin” diye ağıtlar yaktı. Anne Pınar İnal ise Berk bebeğin kundağına ve battaniyesine sımsıkı sarılarak ağladı.
Nurullah Berk bebeğin anneannesi çocuk odasında gözyaşlarını tutamayarak, “Yavrumun beşiği boş kaldı oyuncaklarını oynayamadı” dedi.
İlik nakli 17 gün önce yapılan Berk bebek, bugün sabah saatlerinde kalbi durması üzerine hayatını kaybetti.
Manisa’nın Kula ilçesinde bulunan Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazına eski Belediye Başkanı Selim Aşkın, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda kişi katıldı. Bebeğin ailesinin güçlükle ayakta durduğu görüldü.

Editör: TE Bilişim