Konuyla ilgili konuşan BBP ilçe başkanı Hasan Güler "Kula Büyük Birlik Partisi Belediye başkan adayı Güzün Çetinkaya olarak seçim kuruluna belgelerimizi verdik" dedi. BBP Kula Belediye Başkan Adayı Güzin Çetinkaya yaptığı açıklamada “Büyük Birlik Partisi olarak Kula’da seçim startını bugün itibariyle vermiş bulunmaktayız. BBP 21 yıllık geçmişinde hiçbir şaibeye bulaşmamış tertemiz bir partidir. Ülkenin kötü gidişatında bir toz zerresi kadar bile katkımız yoktur. Ellerimiz tertemiz” dedi.
"DİK DURDUK"
Çetinakaya “Bu 21 yıllık süreç içerisinde rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi dik durduk, doğru konuştuk ve hiçbir zaman eğilmedik. Bugün de böyle, emin olun yarın da böyle olacak.
Doğru ve güzel olan her şeye doğru ve güzel deyip taktir etmesini biliriz. Yanlışında her zaman karşısında oluruz. Muhalefet yapmak için doğru olan bir şeye asla yanlış demeyiz. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun yetiştirmiş olduğu, onu tanıyıp onunla omuz omuza çalışmaktan gurur duyan ben, bayanların da her alanda olduğu gibi siyaset arenasında var olup başarılı olabileceklerini gösterme adına Kulamızdan belediye başkan adaylığımı koymuş bulunmaktayım" diye konuştu.
GÜZİN ÇETİNKAYA KİMDİR?
1965 Muğla’da doğdu. Babanın memur olmasından dolayı Anadolu’nun birçok farklı ilinde tamamlayarak 1989 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi, Gazetecilik ve Halkla İlişkiler bölümünde eğitim hayatını tamamladı. Güzin Çetinkaya’nın siyasi hayatı büyük Birlik Partisinin Muhsin Yazıcıoğlu tarafından kurulması ile birlikte aktif hale geldi. BBP Tekirdağ, Çerkezköy ilçe kadın kolları başkanlığı yapan Çetinkaya sonrasında Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı oldu. Siyasi hayatına ara vermeden devam eden Güzin Çetinkaya Tekirdağ, Çerkezköy’den 2 dönem belediye Meclis üyeliğine aday oldu. Sonrasında MKYK üyeliği görevinde bulunan Çetinkaya, BBP Manisa İl Teşkilatında da görev aldı. Güzin Çetinkaya evli ve bir çocuk annesi.

Editör: TE Bilişim