Koop İş Sendikası İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Umut Başyayla ve beraberindekiler ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan'ı ziyaret etti. Daha Sonra Kula Koop İş Sendikası temsilcisi Ümit Şafak ile birlikte Kula Atatürk Ortaokulunda açılan özel alt sınıfında öğrenim gören öğrencileri de ziyaret ederek çeşitli hediyeler takdim etti.
Ziyaretle ilgili konuşan Koop İş Sendikası İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Umut Başyayla, "Kula temsilcimiz Ümit Şafak’ın daveti üzerine Kula ilçemize ziyaret ettik. Burada ilk olarak Kula İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Raşit Çarpan'ı ziyaret ettik. Daha sonrada Atatürk Ortaokulunda öğrenim gören alt sınıf öğrencilerimizin sınıfını ziyaret ederek onlar ile birlikte zaman geçirerek çeşitli hediyeler verdik. Bize gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı Başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Raşit Çarpan olmak üzere Kula temsilcimiz Ümit Şafak’a ve Atatürk Ortaokulu personeline teşekkür ediyorum." dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Alt sınıf öğrencilerimize hediyeler getirerek sevinçlerine ortak olan sendika başkanımız Umut Başyayla ve beraberindeki misafirlerimize teşekkür ediyorum." diyerek ziyaret için teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim