Kula ilçesine yapılan ve yapılacak olan hizmet ve projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Ergün, Manisa’nın her noktasına en iyi hizmetleri ulaştırabilmenin çabası içinde olduklarını ifade etti.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette ilçeye Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak hizmetler ve projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

BÜYÜKŞEHİR’İN HİZMETLERİ HİSSEDİLİYOR

Kula’da Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinin hissedildiğini dile getiren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun,”Büyükşehir’e geçiş sürecinde vatandaşlarımızın yaşadığı tereddütler ortadan kalktı. Büyükşehir Belediyemizin hizmetleri sahada. Vatandaşlarımız da bu hizmetleri hissetmeye başladı. İlçemize birçok güzel hizmetlerin kazandırılacağını inanıyoruz” ifadelerinde bulundu.

EN İYİ HİZMETLER ULAŞACAK

Manisa’nın her noktasına en iyi hizmetleri ulaştırabilmenin çabası içinde olduklarını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de,”İl genelinde yapılanmalarımızı tamamladıktan sonra hızla ilçelerimizi ziyaret ederek ihtiyaç duyulan hizmetlerin tespitini gerçekleştirdik. Bu anlamda tüm ilçelerimize en iyi hizmetleri kazandıracağız. Kula ilçemizde de bu hizmetlerimiz en iyi şekilde ulaşacak” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim