Seçim sürecinde kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerine başlayan Zorlu, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, Milli Eğitim Şube Müdürü Hakan Özkan, Emniyet Müdürü Hakan Nakışyapar, Kula Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Süleyman Çiftçi ve Cumhuriyet Savcısı Ufuk Öztürk’ü yönetimi ile birlikte ziyaret etti. 
Ziyaretlerde ilçe eğitimine katkı yapılabilecek projelerinden bahseden Zorlu, Milli Eğitim Müdürlüğünde projelerinden bahsederek Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan’dan onay aldı. Ziyaretlerden sonra okulundaki futbol sahasının temizlenmesi için çalışma başlatan Zorlu, okuldaki öğrenci arkadaşlarıyla birlikte futbol sahasını temizledi. 
Yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi veren Zorlu, "Kendi okulumda meclis başkanı seçildikten sonra Kula eğitimine katkı sağlamak isteğiyle İlçe Meclis Başkanlığına aday oldum. Yapılacak seçim öncesi ziyaretlerimize kamu kurum ve kuruluşlarından başladık. Okulumuzdaki futbol sahasında faaliyetlerimizi düzenli bir şekilde yapamıyorduk. Bunun için yönetimimizle beraber bir çalışma başlattık ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un biz destek olması konusunda yardım istedik. İlk olarak öğrenci arkadaşlarımızla futbol sahasının temizlemesini yaptık. Tekrar Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un yanına giderek sahanın çimlenmesi konusunda yardım isteyeceğiz. Ayrıca okulda vaatlerimin arasında kız öğrencilerin soyunma odasının düzenlenmesi vardı. Bunun içinde gerekli çalışmayı başlattım ve soyunma odasını temizledik. Boyandıktan sonra kız öğrenciler için daha kullanışlı bir soyunma odası olmuş olacak" dedi.

Editör: TE Bilişim