Devir teslim törenine il başkan yardımcısı Ömer Akar, eski ilçe başkanı Nejat Gülmez, yeni başkan Ahmet Palabıyık ve yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Devir teslim töreninde konuşma yapan il başkan yardımcısı Ömer Akar "Bugüne kadar yapılan hizmetlerde katkısı olan yönetim kurulu üyelerine ve eski Başkan Nejat Gülmez'e teşekkür ederek, "Öncelikle bu gün devir teslimini yaptığımız ilçe başkanlığında böyle güler yüzle ve hizmet hedefli olarak gerçekleştirmemiz gerçekten çok güzel. Bu bir nöbet değişikliğidir. Önümüzde 3 ay sonra kongre var. Bizler de belki yarın nöbet değişikliğine yeni il başkanımıza yeni bir yönetim kurulu üyelerine de bırakabiliriz görevimizi. Ama ben burada şunu gördüm ve çok mutlu oldum. Nejat başkan olsun yeni göreve gelen Ahmet başkanımız olsun güler yüzle ve neşeli bir ortamda devir teslim gerçekleştiriyorlar. Göreve yeni atanan Ahmet başkanımıza da yeni görevinde başarılar dilerim. Allah görevinde başarılar nasip etsin" dedi.

Kula Ak Parti eski ilçe başkanı Nejat Gülmez ise "Siyasi hayatıma 2008 yılında Ak Parti yönetim kurlu üyeliği başkan yardımcılığıyla başladım. 2011 yılında bu bayrak yarışında ilçe başkanlığı devraldım. Hayırlısıyla bu gün de Ahmet Palabıyık kardeşime ilçe başkanlığını devrediyoruz. 6 sene boyunca gecemizi gündüzümüze kattık, çalıştık. Hep beraber sizlerle kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla çalıştık. Kulamızda bu süreç içerisinde kayda değer hizmetler yaptık. Tabii bu süreçte yapamadığımız veya gözümüzden kaçan hatalarımız vardır. Ama bunda art niyet yoktur. Biz bu güne kadar yapılanların en iyisini yaptığımızı düşünüyoruz. İlçe başkanlığına atanan Ahmet Palabıyık kardeşime görevinde başarılar dilerim." diye konuştu.

Eski yönetimden görevi devralan yeni ilçe başkanı Ahmet Palabıyık daha önce de Ak Parti'nin çeşitli kademelerinde görev aldığını belirterek, "Siyaset uzun ve zorlu bir yarıştır. Bu uzun zorlu yarış içerisinde makamlar kalıcı bizler geçiciyiz. Bugün burada bir nöbet değişikliği gerçekleştiriyoruz. 3 yıldır Nejat başkan ile beraber ciddi işlere imza attık.Hep beraber halkımıza hizmet vermeye çalıştık. Bugünde bir ayrılığı değil, sadece nöbet değişikliğini gerçekleştiriyoruz. Dün birdik beraberdik, bugün yine biriz yine beraberiz yarın ve daha sonra da hep beraber olacağız. İnşallah daha güzel işleri Kula'da hep beraber yine gerçekleştireceğiz. Ben sayın Nejat başkanıma bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum." dedi 

Editör: TE Bilişim