Kula ilçe teşkilatını ziyaret eden Özkan, ilçe Başkanı Ahmet Palabıyık tarafından sıcak bir şekilde karşılanarak eski günleri yad ettiler. Özkan ve Palabıyık, aday adaylığı konusunda görüş alış verişinde bulundular.
AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Belediye meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile görüşen Özkan, "Siyasetin insana hizmet merkezli olduğuna inanıyorum. Bizler insanların en hayırlısının, insana hizmet eden, faydalı olan olduğunu öğrendik. Bunu kendimize rehber edinerek bu yola çıktık. Allah'ın izniyle bu toprağın güzel insanlarına hizmet etmek istiyorum" dedi.
AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, çıktığı bu hayırlı yolda Mehmet Ali Özkan’a başarılar dilerken, "Siyasetin içinde yönetim kurulu üyeliği, belediye meclis üyeliği ve ilçe başkanlığı gibi çeşitli görevlerde bulunan Mehmet Ali Özkan, şimdi daha kutsal bir görev için milletvekilliği aday adayı oldu. Mehmet Ali Özkan’ın kutsal görev için çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Elimizden gelen desteği yapacağız.” dedi.

Editör: TE Bilişim