Ramazan ayı nedeniyle 17 ilçedeki vatandaşlarla  buluşacak olan ‘İftarda Şenlik Var’ adlı orta oyunu Gördes’te sahnelendi. Ahmet Çevik, Ayberk Atilla, Sinan Bengier, Meral Küçükerol, Selin Bayraktar ve Ender Gülçiçek’in rol aldığı orta oyununu Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, eşi Alparslan Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Gördes Koordinatörü Ömer Duran ve Gördesli vatandaşlar izledi. Orta oyunun önemli karakterleri İbiş, Tuzsuz Deli Bekir ve Arap Bacı’nın can bulduğu oyunda, günümüzde yaşanan yozlaşmaya espriler ve skeçlerle gönderme yapıldı. Evlilik programlarına da göndermeler yapılırken, Gördesliler unutamayacakları bir gece yaşadı.

USTAMEHMETOĞLU’NDAN OYUNCULARA TEBRİK

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı oyun sonunda sahneye çıkarak bir konuşma gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün kültür ve sanata verdiği öneme değinen Ustamehmetoğlu, oyuncuları performanslarından dolayı tebrik ederek, çiçek takdiminde bulundu. Oyunun ardından oyuncular Gördes Belediye Çay Bahçesi’nde mola verdi ve kendileriyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

KÖPRÜBAŞI’NDA DA ŞENLİK OLDU

İlçelere bir bir konuk olan ‘İftarda Şenlik Var’ oyunu Gördes’in ardından Köprübaşı’nda sahnelendi. Köprübaşı ilçesi Atatürk Bulvarı’nda izleyicilerle buluşan orta oyunu, Köprübaşılı vatandaşların eğlenceli bir akşam geçirmesini sağladı.

          

Editör: TE Bilişim