Köprübaşı ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bakımsız bir durumda olan Avukat Özcan Akçiçek Parkı, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenleniyor.

İl genelinde projelerini hızla hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bakımsız bir durumda olan Avukat Özcan Akçiçek Parkı’na yeni bir görünüm kazandırıyor. Park, Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilenerek ilçe sakinlerinin keyifle vakit geçirebileceği bir sosyal alana dönüşüyor.


TÜM AYRINTILAR DÜŞÜNÜLDÜ

Avukat Özcan Akçiçek Parkı’nda, Köprübaşılı vatandaşların keyifli zaman geçirebilmeleri için, Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm ayrıntılar düşünüldü. Bakımsız bir durumda olan parkta, çevre düzenlemesi yapılacak. Baştan aşağı yenilecek olan parka, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan ahşap pergola, ışıklı gösteri havuzu, yürüyüş yolları, ahşap oturma birimleri ve çocuk oyunları ile daha güzel bir görünüme kavuşacak.

KÖPRÜBAŞILILAR KEYİFLE VAKİT GEÇİRECEK

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçede en güzel hizmetleri hayata geçirmeyi amaçladığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Geçtiğimiz aylarda parkımıza Büyükşehir Belediyemiz tarafından ilk olarak, bölgedeki 5-13 yaş aralığındaki çocukların müzik, halk oyunları ve resim gibi pek çok branşta eğitim alabilecekleri Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi kazandırıldı. Ardından mevcut parkı hem daha güzel bir görünüme kavuşturabilmek, hem de Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören çocukların ebeveynlerinin zaman geçirebilmeleri adına proje çalışmalarına başladık. Bu kapsamda parka yapılacak modern yeni çocuk oyun alanlarında ilçedeki çocuklarımız keyifli vakit geçirecek, yürüyüş yolunda Köprübaşılı vatandaşlarımız sporunu yapabilecek, oturma banklarında aileleriyle zaman geçirebilecek” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim