Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki park ve bahçelerde vatandaşların huzurlu ve sağlıklı vakit geçirebilmeleri için temizlik, bakım ve ilaçlama faaliyetleri gerçekleştiriyor.
Köprübaşı’ndaki Borlu ve Gençlik Parkları da yapılan çalışmalar sonrasında yepyeni bir görünüme kavuştu. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların şehrin stresinden uzak huzur dolu anlar yaşaması amacıyla il genelindeki yeşil alanları ve parkları yepyeni bir görünüme kavuşturuyor. Borlu ve Gençlik parklarında ilaçlama, temizlik, çim biçme ve çiçek ekimi çalışmaları gerçekleştirildi. 
Parklar ve yeşil alanların vatandaşların huzuru ve mutluluğu için çok önemli yaşam alanları olduğunu ifade eden Kent Estetiği Daire Başkanı Bahadır Belek, “Vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Manisamızın her noktasını çiçeklerle donatıp yeşillendiriyoruz. Kentin stresinden ve kalabalığından uzaklaşmak isteyen vatandaşlarımız için yeni yaşam alanları kuruyoruz. Borlu Mahallesi ve Gençlik Parkı gibi mevcut parklarımızın da bakım ve ilaçlama faaliyetlerini yaparak vatandaşlarımıza huzurlu alanlar sunuyoruz. Tek amacımız, vatandaşlarımızın aileleri ile daha sağlıklı ve huzurlu alanlarda vakit geçirebilmelerini sağlamaktır” diye konuştu. 
Parkların bakım ve temizliğinin yapılması sonrası memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar ise Köprübaşı’na yapılan hizmetlerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.
Editör: TE Bilişim