Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve MASKİ Genel Müdür Vekili Mahmut Bilgen, Köprübaşı Koordinasyon İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Köprübaşı Koordinasyon İşleri Müdürü Rahmi Erdem, ilçede devam eden hizmetler hakkında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve MASKİ Genel Müdürü Mahmut Bilgen’e bilgi verdi.
96 Kilometrelik Yol Ağı Asfaltlanıyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Köprübaşı Koordinasyon İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantının detayları hakkında bilgi verdi. Köprübaşı ilçesi için planlanan projelerin ve devam eden projelerin son durumlarının görüşüldüğünü dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, 2016 yılı asfalt programı kapsamında Köprübaşı’nda 96 kilometrelik yol ağını asfaltlanacağını söyledi. Halil Memiş, “Köprübaşılı hemşerilerimizin rahat ve güvenli yollara kavuşması için asfaltlama çalışmalarına başladık. Kısa süre içerisinde 96 kilometrelik yol ağının tamamını asfalta kavuşturacağız. Çalışmalarımız, ilçe halkının refahı için” dedi.
Üreticilere Hibe Desteğinde Bulunuyoruz
         Genel Sekreter Halil Memiş, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Köprübaşı’nda 28 çilek üreticisine kapalı tünel sistemi çilek serası, 127 üreticiye 635 dekar zeytin fidanı, 9 üreticiye 45 dekar ceviz fidanı desteğinin sağlandığını ve son olarak da Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın geliştirdiği projeyle Alanyolu, Kıranşeyh ve Kıdırcık mahallelerinde toplam 10 üreticiye yüksek plastik tünel serası kurulması için yüzde 75’i hibe desteğinde bulunulacağını söyledi. Üretime destek olmak ve üreticiye gelir artışı sağlayacak projelere her zaman hazır olduklarını söyleyen Genel Sekreter Halil Memiş, “Büyükşehir Belediyesi, kırsal kalkınmanın önünü açmak için yenilikçi ve gelişime açık fikirlerin yanında olacaktır” dedi.
Yeni Hizmet Binası Tadilatta
         Köprübaşı Koordinasyon İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıların ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve MASKİ Genel Müdür Vekili Mahmut Bilgen, tadilatı devam eden Köprübaşı Koordinasyon İşleri Müdürlüğü ek hizmet binasını inceledi. Genel Sekreter Halil Memiş, ek hizmet binasının tadilatını kısa süre içerisinde bitirmeyi planladıklarını söyledi.  
 
 
 
 
Editör: TE Bilişim